Barion Pixel

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V BR1200G-GR

Túlfeszültség védő
 
0 / 0 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
 • APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V Biztonsági eszköz
 • Ezt a terméket
  INGYEN kiszállítjuk!
 • Már hétfőn
  átvehető
 • Gyártói garancia:
156 390,- Ft
Kosárba teszem
BR1200G-GR
P33521

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V általános leírás

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V

P/N: BR1200G-GR

APC Back-UPS Pro,720 Watts /1200 VA,Bemeneti 230V /Kimeneti 230V, Interface Port DB-9 RS-232, USB

Tartalmaz: CD szoftverrel, Telefonkábel, USB kábel, Felhasználói kézikönyv, Garanciakártya

Jellemzők:

Adatátviteli vonal védelme:
A berendezések védelme az áramhullámlökések ellen csak akkor kielégítő, ha az adatátviteli vonalak (Ethernet, koaxiális és telefonvezetékek) is védve vannak. Nagyon fontos, hogy azokat a  kiskapukat, amelyeket ezek a berendezések jelentenek az áramhullámlökések részére, bezárjuk, mert ellenkező esetben az adatkábeleken érkező áramhullámlökések ugyanúgy károsíthatják a berendezéseket, mintha a tápkábeleken érkeznének.

USB csatlakozás:
USB-porton keresztül biztosítja az UPS felügyeletét.

Automatikus feszültségszabályozás (AVR):
Az alacsony feszültségeket automatikusan növeli, a magasakat pedig csökkenti, így biztosítva állandó feszültségszintet a berendezésnek.

Védelem

Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR):
Nagyobb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára a túl alacsony vagy túl magas feszültségek akkumulátor használata nélküli korrekciójával.
felügyelet nélküli leállítás Ez garantálja a fájlok biztonsági mentését és az operációs rendszer megfelelő leállítását, elhúzódó áramszünet esetén.

Ethernet védelem, védi a hardvert a meghibásodás ellen. Kiegészítő túlfeszültség ellen védett kimenetek:
A csak átmeneti túlfeszültség ellen védő dugaszolóaljzatok az olyan adatátvitelre nem érzékeny berendezéseket védik, mint például szkennerek és nyomtatók, anélkül, hogy csökkentenék az egység elérhető teljesítményét vagy az akkumulátor kapacitását. Ezáltal maximálisan biztosítani tudjuk azoknak a berendezéseknek az akkumulátoros áramellátását, amelyeknek erre leginkább szükségük van, mint például a számítógép és a monitor.

Helyszíni kábelhiba mutató:
Azonnal figyelmeztet az olyan kábelezési problémákra, mint például nem megfelelő földelés, amely rövidzárlatot okozhat, vagy megakadályozza, hogy az UPS megfelelően szabályozza az áramfeszültséget. (Csak 120V-os egységeknél)

Elérhetőség

Automatikus önteszt:
Kéthetente teszteli az összes belső alkotóelemet, beleértve az akkumulátort is, így biztosítva, hogy az egység működőképes lesz akkor is, amikor tényleg szükségünk van rá.

Intelligens akkumulátor kezelés:
Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.

Hangriasztások:
Proaktívan értesít, ha az UPS-ek vagy a közüzemi áramellátás állapotában valamilyen változás áll be.
Könnyű helyreállítás túlterhelés után: A szabvány olvadóbiztosíték helyett alkalmazott nyomógombos áramköri megszakítónak köszönhetően az egységet nem kell mindig visszavinni a gyárba karbantartás végett.

Állítható feszültségérzékenység

Kényelem

Grafikus LCD-kijelző:
Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.


Hideg indítás: Az egységet mindenféle bemeneti áramellátás nélkül be tudjuk kapcsolni. Ez ideiglenes, akkumulátor által szolgáltatott vészáramellátást jelent addig, amíg a közüzemi áramellátás szünetel.

Felhasználó által cserélhető akkumulátorok:
Takarítson meg pénzt és időt azzal, hogy saját kezűleg végzi el az akkumulátor cserét. Az egységet nem kell beküldeni a gyárba, szerviz céljára.
Üzemközben cserélhető akkumulátorok Az akkumulátort ki lehet cserélni anélkül, hogy szükség lenne a berendezés áramellátásának kikapcsolására.

Energiamenedzsment funkció:
Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak.

Intelligens aljzat:
Távfelügyelhető, vezérelhető és szünetmentes áramforrásként vagy csak túlfeszültség elleni védelemmel rendelkező portként konfigurálható intelligens aljzatok (csak bizonyos típusoknál elérhető).

Felügyelet (Watchdog):
Állandó internetkapcsolatot biztosít: érzékeli a hálózati kapcsolat kimaradását, és automatikusan újraindítja a hálózati eszközöket (csak bizonyos típusoknál elérhető).

Remote Management:
Function A szünetmentes áramforrás hálózaton keresztül történő konfigurálása és menedzsmentje (csak bizonyos típusoknál elérhető).

P/N:  BR1200G-GR
Gyártó: APC
Teljesítmény VA: 1200 VA
Kapcsolási mód: Offline
Áthidalási idő: 15 perc
Rack-be szerelhető: Nem
Beépített adatvonalvédelem: Igen
Kommunikáció: USB
Garancia: 2 év garancia

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V áruhitel - Cetelem

Ezt a terméket online hitelre is megvásárolhatja. Áruhitel Referencia THM: 5,75%, 500 000 Ft hitelösszeg és 24 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 6, 10, 12 vagy 24 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 1 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az USN Trade Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2020. szeptember 1. napjától visszavonásig.

 

Online-aruhitel-kalkulator

Lízing ajánlatunk cégek számára

Őrizze meg vállalkozása likviditását, irodai és informatikai felszerelését egyszerűen csak bérelje. Az innovatív IT készülékek lízingelése megéri, hiszen a magas beszerzési költségek helyett, 100%-ban költségként elszámolható pénzügyi lízing biztosítja cége számára:

 • fix HUF alapú finanszírozást állandó díjakkal, így megbízható a költségtervezés
 • adóteher csökkentést, mert a havi/negyedéves díjak 100%-ban költségként elszámolhatóak
 • kedvező kondíciókat,
 • legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőt
 • költséghatérkonyságot, hiszen nincs szükség önrészre,
 • rugalmas és gyors online ügyintézést.
 • az ügyfélminősítés (bonitás vizsgálat) díjtalan!

További információkat itt talál a Grenke lízing szolgáltatásról!

Ez a termék jelenleg nem éri el a lízingeléshez szükséges nettó 200.000 Ft feletti értékhatárt, így nem igényelhető rá ez a fizetési konstrukció. Amennyiben több terméket helyez el a kosarában, vagy ebből a termékből növeli a mennyiséget, úgy ez a termék is lízingelhetővé válik.
Vételár:
123 142,- Ft + Áfa
Biztosítási díj:
13 000,- Ft + Áfa
Szerződéskötési díj:
19.800,- Ft + Áfa helyett INGYENES!
Mennyiség
Futamidő:
Összesen fizetendő:
-
Havi törlesztő részlet:
-

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V ár történet

APC Power-Saving Back-UPS Pro 1200, 230V vélemények

Rólunk mondták:
"Ernő: Kifogástalan weblap, gyors, könnnyű kitöltés, sokféle átvételi lehetőség. Amiért tőlük vásároltam: Jó ár, jó helyszín (metró is + parkoló is) , személyes átvétel"

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben