Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Biztonsági szoftver

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Ezek a szoftverek és programok arra alkalmasak, hogy megvédjék gépünket az esetleges vírusoktól, így biztonságban tudhatjuk képeinket, dokumentumainkat, programjainkat.

1
 
Összesen 3 db
1
 
Összesen 3 db

A mai internet világában sajnos nagyon sok helyen találkozhatunk vírusokkal, melyeket akár ismert és gyakran használt oldalakon is összeszedhetünk. Adathalászok és kémprogramok is előfordulhatnak egy-egy link vagy oldal megnyitásakor, de ezek a biztonsági szoftverek megakadályozzák, hogy gépünknek bármi baja essen. Nem szabad fél vállról venni azt a kérdést, hogy kell-e vírusirtó? Igenis kell! Ha nincs biztonsági mentésünk, vagy egy külső adattárolónk, amire mindent felmásoltunk sajnos az is előfordulhat, hogy adataink elvesznek, vagy újratelepítéskor nem skerül mindent megmenteni. 

virusirto-programok-biztonsagi-szoftverek

TörlésKijelöltek összehasonlítása