Barion Pixel

A legjobb laptopok 3D tervezéshez - 2019

2019. július 4. |

SolidWorks, SolidEdge, AutoCad, 3DsMax, Rhino 3d, Blender, Cinema 4D, Inventor és még sorolhatnám hányféle szoftverhez gyűjtöttük össze a legjobb laptopokat.



Sokan jönnek be az üzletbe, vagy kérdeznek meg minket telefonon, hogy milyen laptopot ajánlunk 3D munkavégzésre. A kérdés nem olyan egyszerű, és sok esetben, ha nem fordulsz igazi szakértőhöz, könnyen mellé nyúlhatsz a vásárlásnál, ami neked és a pénztárcádnak is elég kellemetlen lehet. Az USAnotebook megspórolt neked egy csomó időt és egy listába gyűjtöttük össze 2019 legjobb laptop munkaállomásait, amiket kifejezetten 3D tervezéshez és nagy teljesítményt igénylő tervezői munkához ajánlunk.



DELL G Series laptopok

A DELL G széria főként a játékok szerelmeseinek készült és rendkívül jó ár/érték arányban nyújtanak kiemelkedően magas hardver teljesítményt. A linkre kattintva olyan laptopokat gyűjtöttünk össze a G szériából, amik tökéletesen megfelelnek 3D tervezésre. Árban 337 690,- Ft- tól 589 890,- Ft-ig terjed ezeknek a laptopoknak az ára, ami kiemelkedően alacsonynak számít.




HP Zbook munkaállomások

A HP ZBook munkaállomásokat kifejezetten nagy hardverigényű munkavégzéshez gyártották, így a CAD tervezéssel, videóvágással, 3D programozással és grafikai munkával foglalkozó szakemberek nagy előszeretettel választják a HP ZBook gépeket. Emellett a HP nagy figyelmet fordít a szoftver gyártókkal (PL Autodesk, Solidworks stb) való együttműködésre, hogy laptopjaikon mégnagyobb megbízhatósággal dolgozhass. 

Amennyiben munkaállomás vásárláson töröd a fejed a HP Zbook laptopokkal nem nyúlhatsz mellé a választásnál!




DELL Alienware laptopok

A Dell Alienware laptop kifejezetten gamereknek készült, de a laptopok közt híresen az Alienware gépeknek az egyik legnagyobb a teljesítménye és megbízhatósága, így nem meglepő, hogy játék mellett 3D munkára is több, tökéletes választás.
A HP ZBook munkaállomásokkal ellentétben az Alienware laptopok közt nincs kompakt méretezés, így általánosságban az összes laptop vastagabb házba került, ellenben a teljesítmény kárpótol. 



Lenovo ThinkPad X1 Extreme

A Lenovo laptopok közül most csak a ThinkPad X1 Extreme laptopot tettük be a listába, mivel ez a laptop mondható a cég legjobb munkaállomásának. Kifejezettek tervezői, professzionális munkavégzésre tervezték az X1 Extreme laptopot és semmit nem spóroltak ki belőle, a piac egyik legjobb kijelzője került a laptopba és nVidia GeForce GTX 1050 Ti  videókártyával kapható. A ThinkPad X1 Extreme mellett a P71 és P51 is tökéletes választás 3D tervezéshez. 



MSI laptopok

Az MSI laptopok egyik nagy előnye, hogy olcsón kínál rendkívül nagy teljesítményt ls megbízhatóságot. Ezeket a gépeket is főként játékra tervezték, az utóbbi időben sok MSI laptopot vásároltak tőlünk 3D tervezésre megfizethető áruk miatt.



Apple MacBook Pro 15

Az Apple laptopjait nagy előszeretettel használják kreatív szakemberek, így a 3D tervezők is. Az utóbbi években nagy átalakításon esett át a MacBook Pro széria és viszonylag magas ára ellenére nem lehet belekötni a termék hardveres tudásába és a kiemelkedően szép dizájnba. Az Apple MacBook Pro gépeit olyan tervezőnek ajánljuk, akinek nagy teljesítményre van szüksége, de nem szeretne lemondani a karcsú, gyönyörű, prémium kialakítású készülékházról. Emellett a MacBook Pro laptopoknak van az egyik legmagasabb minőségű és RGB színhűséggel rendelkező kijelzője. 3D tervezésre mi a 15 hüvelykes modellt ajánlanánk leginkább.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben