Meghosszabbított Asus Bizalom program!

2016. január 22. |

Válasszon ASUS készüléket pénzvisszafizetési garanciával 2016. február 29-ig!

Most minden, az ASUS Bizalom programban résztvevő notebook, 2-in-1 vagy ASUS ZenPad vásárlásához az alap 2 éves jótálláson felül, az első évben extra megbízhatósági szolgáltatás is jár: programba regisztrált készülékek (ASUS laptop, táblagép, 2in1 eszközök) műszaki meghibásodása esetén, a javításon felül a vételár is visszaigényelhető, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja a felhasználó, a jótállási idő első évében.

A programban a teljes ASUS notebook kínálat részt vesz, így már nem csak az üzleti modelleknél érhető el az extra szolgáltatás, hanem a belépő szintű notebookok, gamer laptopok, tabletek, ASUS Transformer Book 2 az 1-ben eszközei, valamint a ZenPad andoridos tabletei is.  A programban résztvevő termékeket ide kattintva érheti el!

  • Vásároljon a programban résztvevő ASUS notebookot 2015. április 13. és 2016. februrár 29. között
  • Regisztrálja a készüléket a program weboldalán a vásárlást követő 15 napon belül
  • Ha műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást

Asus-bizalom-program---szöveg-kép_1

Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl, és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti! Az igénylést a program weboldalán, a termék javítását követő 30 napon belül kell benyújtania, a javítási dokumentumok feltöltésével. Amennyiben igénylése jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fog kapni közvetlenül a bankszámlájára, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja!

 

Asus-Zenbook

 

Az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.

A programban való részvétel feltételeit és további információkat megtalálja az ASUS Bizalom program weboldalán: www.asusbizalom.hu

A program időtartama: 2015. árpilis 13. - 2016. februrár 29. között a végfelhasználónak eladott notebookokra érvényes.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben