Barion Pixel

Asus Zenbook: Szerelem első látásra

2016. május 9. |

Eleganciát sugárzó, különleges színekben elérhető az új ASUS Zenbook család!

Ha vékony, könnyedén hordozható, elegáns notebookot keres, ami igazán illik a személyiségéhez, akkor az ASUS Zenbook kitűnő választás.

 

Az Asus Zenbook nem pusztán szép és karcsú, hanem erős is, mivel akár a legújabb 6.generációs processzorral is választható. Strapabíró házát egy aluminum tömbből marják ki, így kapja meg ikoniukus kinézetét amivel kitűnik a tömegből. ZenBookok kijelzője legalább olyan jól néz ki, mint amilyet egy ilyen gyönyörű kinézetétől várjuk, ímivel akár 3200 x 1800 pixeles QHD+ felbontással is választhatjuk.

Amellett, hogy üzleti célra is használható laptop az ASUS ZenBook könnyedén becsúsztatható egy válltáskába vagy irattáskába, és mivel mindössze 1,2 kg, még csak különösebb terhet sem jelent út közben.

Zenbook-első-helyezés

Minden ASUS Zenbook-hoz egy évig ingyenesen jár 16 GB/32GB WebStorage tárhely is, hogy pontosan mekkora, azt a konkrét termék műszaki adatlapján találja meg.

Asus Zenbook-ok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrönk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok az Asus Zenbook laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

További információt a gyártó oldalán: ASUS Zenbook érhető el.

 

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben