Bemutatjuk a Dell Inspiron 5567-4 laptopot!

2017. július 3. |

A Dell Inspiron 5567-4 laptop stílusos borítása és kiemelkedő teljesítménye nem csak otthon, hanem az irodában is kiváló munkatárs lehet.

A Dell Inspiron családja egyre több változáson megy át nem csak külsejét, hanem belső rendszerét tekintve is. A  Dell Inspiron 5567-4 laptop általános otthoni vagy irodai felhasználásra alkalmas.

Hogy is néz ki INSP5567-4 laptop?

Dell-Inspiron-5567-fekete-laptop-kulseje
Külsejét tekintve egy elegáns, professzionális laptopot láthatunk. Fényes, fekete, műanyag hátlapja könnyen tisztítható ezért nem olyan nagy ár, hogy az ujjlenyomatok könnyebben megtapadnak rajta. Egyébként a hagyományosan ismert megjelenéssel találkozunk, ami eddig is bevált ennél a termékcsaládnál, a felhasználók legnagyobb örömére. Viszonylag strapabíró anyaggal készült a laptop, habár lakkhatású borítója könnyen karcolódhat. A fedőlapot felnyitva nem a korábbi készülékeknél látható gumiszerű felülettel találkozunk, hanem egy fémhatású, vízszintes szálirányú, fekete borítás látható, amin nem tapad meg könnyen az ujjlenyomat és könnyen tisztítható.

Milyen csatlakozói és kiegészítői vannak a Dell Inspiron 5567-4 laptopnak?

Dell-Inspiron-5567-laptop-portok,-csatlakozok
Dell-Inspiron-5567-laptop-portok,-csatlakozok,-vga,-hdmi
A több funkciós Bluetooth 4.2 mellett egy USB 2.0 portot és már két USB 3.0 csatlakozót találunk a készülék két oldalán. Természetesen ebből a modellből sem hiányozhat a memóriakártya olvasó (SD) és a HDMI csatlakozó. A memóriakártya olvasó hasznos lehet, ha egy kamera, telefon vagy egyéb SD kártyás eszköz memóriáját szeretnék felmásolni a gépre és nincs kártyaolvasónk vagy nem szeretnénk erre fölöslegesen költeni. A HDMI csatlakozó egy HDMI kábel segítségével nyeri el funkcióját, mivel így tudjuk kivetíteni a laptop képét a televízióra vagy monitorra. Egy prezentáció, otthoni filmnézés vagy videó/online játék alkalmával nélkülözhetetlenné válhat ez a csatlakozó. A filmnézéshez kapcsolódóan a DVD meghajtó is praktikus lehet számunkra, mert a filmet így kivetíthetünk például egy nagy televízióra, amit ezáltal már az egész család láthat.

Klaviatúra, touchpad és médiaeszközök

Dell-Inspiron-5567-laptop-billentyuzet

A billentyűzet terén a megszokott elrendezéssel és kényelemmel találkozunk. Teljes méretű, numerikus billentyűzettel ellátott ergonomikusan kialakított klaviatúráról van szó, ahol megmaradt a halk gomblenyomás és a gombok megfelelő távolsága akár gyorsírás, akár játék szempontjából. Nagy előnye lehet ennek a készüléknek, hogy a billentyűzetnek fehér háttérvilágítása van, ami a sötétben való munkát megkönnyíti.

A touchpad kissé eltolva balra, de viszonylag középen található, ami ezért jó, mert elhelyezkedése nem akadályozza a szövegírást, nem érünk hozzá az ujjunkkal véletlenül, mégis kényelmesen meg tudjuk támasztani a csuklónkat. Könnyű és pontos használatot biztosít helyettesítve egy egér funkcióit.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop HD minőségű webkamerával rendelkezik, ami megfelelően éles és színekben gazdag képet ad videóbeszélgetés közben. A webkamera akár otthon, akár az irodában nagy szerepet tölthet be. Hangszóróit a szokásos helyen: elöl, kicsit alul találjuk meg, továbbá minőségét tekintve az átlagosan teljesítenek.

Milyen a kijelzője?

TN paneles, 15,6” méretű, 1366x768 WXGA HD felbontású kijelzőről van szó, mindezek mellett fényes LED fényű a képernyő. Lényegében a középmezőnybe esik a kijelzője minősítési szempontból, de ár-érték arányban jónak lehet titulálni.

További műszaki jellemzők

Az Intel Core i5 7200U 2.5GHz, hetedik generációs processzorával érkezik a Dell Inspiron 5567-4 laptop. Alapvetően 4 GB memóriamérettel vásárolható meg, de ez bővíthető 32 GB-ig. A memóriabővítést akár a rendelés során kérheted, mi ingyenes és garanciavesztés nélkül beszereljük Neked. Háttértárát tekintve HDD meghajtós, aminek mérete 1000 GB, ami igény szerint változtatható a gyorsabb SSD-re is, több lehetőség közül is választhatsz, annak megfelelően, hogy szükséged van-e egy külső háttértárra.

Még érdemes tudni a Dell Inspiron 5567-4 laptopról, hogy normál használat mellett maximum közepes hangerőn végzi a belső részek hűtését. Akkumulátoráról szólva nagy terhelés esetén 1-1,5 órát, míg filmnézés/netezés esetén 6-6,5 órát bír egy töltéssel. Továbbra is érvényes a Dell gépek 3 éves garanciája, ami egy hiba esetén nagy segítség lehet a pénztárcánknak.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop a Windows10 Home operációs rendszerével érkezik, ami kíméli a bankszámlánkat, mivel a megszerzése nem jelent külön kifizetendő nagy összeget, és így pár kattintás után azonnal használhatjuk is a készüléket.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop otthoni és irodai használatra is ideális. Elsősorban azoknak ajánlanánk, akik egy elegáns külsejű, mégis hatékony készüléket szeretnének ár-érték arányát tekintve megfelelő áron.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben