Hűsítő ajánlatunk
0% THM, 10 hónap futamidő,
0 Ft szállítási díj!
Kattintson
a részletekért!

Bemutatjuk a Dell Inspiron 5567-4 laptopot!

2017. július 1. |

A Dell Inspiron 5567-4 laptop stílusos borítása és kiemelkedő teljesítménye nem csak otthon, hanem az irodában is kiváló munkatárs lehet.

A Dell Inspiron családja egyre több változáson megy át nem csak külsejét, hanem belső rendszerét tekintve is. A  Dell Inspiron 5567-4 laptop általános otthoni vagy irodai felhasználásra alkalmas.

Hogy is néz ki INSP5567-4 laptop?

Dell-Inspiron-5567-fekete-laptop-kulseje
Külsejét tekintve egy elegáns, professzionális laptopot láthatunk. Fényes, fekete, műanyag hátlapja könnyen tisztítható ezért nem olyan nagy ár, hogy az ujjlenyomatok könnyebben megtapadnak rajta. Egyébként a hagyományosan ismert megjelenéssel találkozunk, ami eddig is bevált ennél a termékcsaládnál, a felhasználók legnagyobb örömére. Viszonylag strapabíró anyaggal készült a laptop, habár lakkhatású borítója könnyen karcolódhat. A fedőlapot felnyitva nem a korábbi készülékeknél látható gumiszerű felülettel találkozunk, hanem egy fémhatású, vízszintes szálirányú, fekete borítás látható, amin nem tapad meg könnyen az ujjlenyomat és könnyen tisztítható.

Milyen csatlakozói és kiegészítői vannak a Dell Inspiron 5567-4 laptopnak?

Dell-Inspiron-5567-laptop-portok,-csatlakozok
Dell-Inspiron-5567-laptop-portok,-csatlakozok,-vga,-hdmi
A több funkciós Bluetooth 4.2 mellett egy USB 2.0 portot és már két USB 3.0 csatlakozót találunk a készülék két oldalán. Természetesen ebből a modellből sem hiányozhat a memóriakártya olvasó (SD) és a HDMI csatlakozó. A memóriakártya olvasó hasznos lehet, ha egy kamera, telefon vagy egyéb SD kártyás eszköz memóriáját szeretnék felmásolni a gépre és nincs kártyaolvasónk vagy nem szeretnénk erre fölöslegesen költeni. A HDMI csatlakozó egy HDMI kábel segítségével nyeri el funkcióját, mivel így tudjuk kivetíteni a laptop képét a televízióra vagy monitorra. Egy prezentáció, otthoni filmnézés vagy videó/online játék alkalmával nélkülözhetetlenné válhat ez a csatlakozó. A filmnézéshez kapcsolódóan a DVD meghajtó is praktikus lehet számunkra, mert a filmet így kivetíthetünk például egy nagy televízióra, amit ezáltal már az egész család láthat.

Klaviatúra, touchpad és médiaeszközök

Dell-Inspiron-5567-laptop-billentyuzet

A billentyűzet terén a megszokott elrendezéssel és kényelemmel találkozunk. Teljes méretű, numerikus billentyűzettel ellátott ergonomikusan kialakított klaviatúráról van szó, ahol megmaradt a halk gomblenyomás és a gombok megfelelő távolsága akár gyorsírás, akár játék szempontjából. Nagy előnye lehet ennek a készüléknek, hogy a billentyűzetnek fehér háttérvilágítása van, ami a sötétben való munkát megkönnyíti.

A touchpad kissé eltolva balra, de viszonylag középen található, ami ezért jó, mert elhelyezkedése nem akadályozza a szövegírást, nem érünk hozzá az ujjunkkal véletlenül, mégis kényelmesen meg tudjuk támasztani a csuklónkat. Könnyű és pontos használatot biztosít helyettesítve egy egér funkcióit.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop HD minőségű webkamerával rendelkezik, ami megfelelően éles és színekben gazdag képet ad videóbeszélgetés közben. A webkamera akár otthon, akár az irodában nagy szerepet tölthet be. Hangszóróit a szokásos helyen: elöl, kicsit alul találjuk meg, továbbá minőségét tekintve az átlagosan teljesítenek.

Milyen a kijelzője?

TN paneles, 15,6” méretű, 1366x768 WXGA HD felbontású kijelzőről van szó, mindezek mellett fényes LED fényű a képernyő. Lényegében a középmezőnybe esik a kijelzője minősítési szempontból, de ár-érték arányban jónak lehet titulálni.

További műszaki jellemzők

Az Intel Core i5 7200U 2.5GHz, hetedik generációs processzorával érkezik a Dell Inspiron 5567-4 laptop. Alapvetően 4 GB memóriamérettel vásárolható meg, de ez bővíthető 32 GB-ig. A memóriabővítést akár a rendelés során kérheted, mi ingyenes és garanciavesztés nélkül beszereljük Neked. Háttértárát tekintve HDD meghajtós, aminek mérete 1000 GB, ami igény szerint változtatható a gyorsabb SSD-re is, több lehetőség közül is választhatsz, annak megfelelően, hogy szükséged van-e egy külső háttértárra.

Még érdemes tudni a Dell Inspiron 5567-4 laptopról, hogy normál használat mellett maximum közepes hangerőn végzi a belső részek hűtését. Akkumulátoráról szólva nagy terhelés esetén 1-1,5 órát, míg filmnézés/netezés esetén 6-6,5 órát bír egy töltéssel. Továbbra is érvényes a Dell gépek 3 éves garanciája, ami egy hiba esetén nagy segítség lehet a pénztárcánknak.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop a Windows10 Home operációs rendszerével érkezik, ami kíméli a bankszámlánkat, mivel a megszerzése nem jelent külön kifizetendő nagy összeget, és így pár kattintás után azonnal használhatjuk is a készüléket.

A Dell Inspiron 5567-4 laptop otthoni és irodai használatra is ideális. Elsősorban azoknak ajánlanánk, akik egy elegáns külsejű, mégis hatékony készüléket szeretnének ár-érték arányát tekintve megfelelő áron.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

Elégedett webáruházunkkal? Szavazzon ránk és nyerjünk együtt!
Elégedett velünk? Adjon hangot véleményének és szavazzon ránk az Ország Boltja 2017 versenyén! Számítunk Önre és a szavazatára, nyerjük meg együtt ezt a versenyt!
SZAVAZOK!
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben