Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Dell laptoppal Tiéd az ünnep!

2015. november 30. |

Dell Inspiron 5558 laptopok mellé karácsonyi AJÁNDÉKOT adunk!

Válogasson Karácsonyi ajánlatunk között, ahol minden korosztály megtalálja a hozzá legideálisabb notebookot, így öröm lesz a használat is!

Q3_Holiday_Poster_v3

Ha leginkább otthoni használatra - internetezésre, levelezésre, tanulásra, egyszerűbb játékra -  keresünk kedvező árú laptopot, akkor ajánljuk a Dell Inspiron új 5000 szériás 4. generációs Intel® Core™ i3 processzorral szerelt, 6 különböző izgalmas színben (fekete fényes és matt kivitelben, fehér, ezüst, piros, kék) elérhető változatát. A kevesebb mint 2,5 cm vastag, kisebb akkumulátorral hosszabb üzemidőre számíthatunk, ráadásul az így megtakarított helynek köszönhetően vékonyabb és könnyebb laptopot kapunk. Beépített dvd íróval dvd-t, cd-t írhat és olvashat,illetve szoftvereket és alkalmazásokat tölthet gyorsan az asztalára a belső optikai meghajtóval. A Dell Inspiron 5558 laptopok megbízható modellek 3 év garanciával, ráadásul az akciós áron felül  AJÁNDÉK 2500 Ft-os DELL táskát választhat a megjelölt termékekhez.

Ha komolyabb feladatokra is szeretnénk használni laptopunkat, akkor az új Dell Inspiron 5000 szériás 5. genercáiós Intel® Core™ i5 processzorral szerelt notebookját ajánljuk, mert ez gép már üzleti felhasználásra is alkalmas, 2GB dedikált videókártyával, internetezésre, szövegszerkesztésre, HD filmnézésre kitűnően használható. Nagyobb számításigényű feladatok elvégézésre is ideális munkatárs, ráadásul 3 év garanciával. A megjelölt típushoz AJÁNDÉK DELL táskát + opcionálisan 1 db-ot adunk az alábbi termékekből: McAfee Internet Security (vírusírtó), Powerbank 2000mAh külső akkumulátor, 30 napos Pixelhiba garancia biztosítás, vagy Rapoo zöld vezeték nélküli egér választhat a megjelölt termékekhez. Így átlagosan 6500 Ft értékű ajándékot kap vásárlása mellé!

Ha ennél is többre vágyik, ha a legjobb ajánlatot akarja, akkor válassza a Dell Inspiron új 5000 szériás családjának 5. generációs Intel® Core™ i7 processzorral, amely a fentieken túl 8GB memóriával, 4GB videókártyával és 1 TB háttértárral gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. A weboldalak, játékok és alkalmazások gyorsabban indulnak az  5. generációs Intel® Core™ processzorokkal, a komolyabb grafikai igényű játékok, számítási programok és egyéb teljesítményt igénylő szoftverek is futtathatóak vele. Az NVIDIA GeForce 4 GB különálló videokártya révén egyszerűen kezelhető a nagy terhelést jelentő fénykép- és videoszerkesztés, és nem jelentkezik teljesítménycsökkenés.  Válassza a legjobb ajánlatunkat 3 év garanciával, ráadásul AJÁNDÉK DELL táskát + opcionálisan 2 db-ot az alábbi termékekből: McAfee Internet Security (vírusírtó), Powerbank 2000mAh külső akkumulátor, 30 napos Pixelhiba garancia biztosítás, vagy Rapoo zöld vezeték nélküli egér választhat a megjelölt termékekhez. Így átlagosan 9500 Ft értékű ajándékot kap vásárlása mellé!

 

Válasszon a megjelölt Dell Inspiron laptopjaink közül és akár 9500 Ft értékben választhat ajándékot hozzá!

 Az Intel, az Intel logó, az Intel Inside, az Intel Core és a Core Inside az Intel Corporation védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban.

Dell-választható-ajándékok

 Karácsonyi akciónk 2016 január 10-ig érvényes!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása