Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Hogyan válasszunk laptop táskát?

2017. július 31. |

A laptopok legnagyobb előnye a hordozhatóság, ezért táskára is szükségünk van, hogy el tudjuk vinni magunkkal az irodába, az iskolába vagy az utazásra.

A laptop vásárlás gyakran nem ér ott véget, hogy kiválasztottuk a számukra megfelelő készüléket. Gondolnunk kell a kiegészítőkre, is mint például az egér, az külső merevlemez és a laptop táska.  Ugyanúgy, ahogy a laptop választás, a laptop táska kiválasztása sem egyszerű, mivel számos szempontot kell figyelembe vennünk.

Elsőre azt gondoljuk át, hogy mire fogjuk használni új laptopunkat ezáltal a hozzáillő táska mennyire lesz igénybe véve?

Mi számunkra a legkényelmesebb hordozási mód? Van aki vállon vinné oldaltáskában, van, aki hátizsákban, van, aki gurulós táskában, és van, aki a laptopját legszívesebben kézi táskában hordozná. Táskák kialakítása a laptop méretétől is függ, mivel egy nagyobb méretű készüléket lehet, hogy kényelmetlenebb kézi táskában vinni, és kisebbnek sem feltétlenül érdemes egy oldal- vagy hátitáskát cipelni.

Laptop táska

Azt is figyelembe kell venni, hogy mennyit és hol használjuk a táskát. Ha lényegében csak kocsiba tesszük, majd a kocsiból az irodába visszük a laptopot, akkor nem kell túl sokat áldozni rá egy 10 000 Ft alatti táska is megfelelő lehet. Mivel az üzleti életben célszerű figyelni a megjelenésre, ezért az üzleti táskák professzionális külsejére azért érdemes „áldozni”.

Előfordulhat, hogy munkánk vagy egyéb miatt programunk miatt utazni is magunkkal visszük a laptopot, ami kényelmetlen és terhes lehet egy idő után. Erre fejlesztették ki a gurulós utazó táskákat, amik különböző méretekben kaphatóak nálunk nagyjából a kézi poggyász méreteihez közelítve, de mivel folyamatosan változnak az egyes légitársaságok elvárásai, érdemes előtte tájékozódni a pontos méretekről. A gurulós utazó táskák direkt úgy vannak kifejlesztve, hogy ne csak a laptop férjen el bennük a kiegészítőkkel, hanem egyéb személyes holmik is, amire például egy repülőn szükség lehet.

A hosszú utaknál maradva a hátizsák és az oldaltáska is remekül funkcionál, mert kialakításuk révén könnyebb cipelni bennük a súlyosabb laptopokat, főleg hátizsákban, amivel eloszlatjuk a terhet a vállainkon.

Laptop táska

Már a városon belüli, de viszonylag hosszabb (nem pár perces) utakra gondolva is egy strapabíró, mérsékelten ütésálló táskára van szükségünk, aminek nem szakad el egy hónap után a pántja, ha megtömjük a táskát és a tömegközlekedést is jól bírja. Az ilyenfajta táskák árai inkább már 10 000 Ft fölött kezdődnek, de ilyen áron már bízhatunk a képességeikben. A Samsonite különösen figyel már arra, hogy strapabíró és jól funkcionáló táskákkal jelenjen meg a piacon, amik nemcsak kialakításában, hanem külsőleg is vonzóak.

kézi táskák általában rendkívül szépek, mivel már a gyártók el tudtak szakadni az ormótlan, sötét táskáktól és odafigyelnek a dekoratív, design-os megjelenésre. A nőknek már több színben gyártanak táskákat a jó megjelenés érdekében, mint például pirosban, rózsaszínben vagy lilában, mintásban, barnában és kékben.

Laptop táska

védőtokok alapvetően csupán védelmi funkciót látnak el, önmagukban a készülék szállítását nem oldják meg, hacsak nem kézben visszük magunkkal. A védőtokkal ellátott laptopokat általában táskába szokták belerakni, de leginkább a kisebb méretű gépeknél érdemes ezt tenni. A védőtokok otthonra is ajánlottak, mert így nem porosodik a gép és tárolás közben is védve van. Ezek a laptop vagy tablet védőtokok már 2000 Ft-tól is kaphatóak nálunk.

A laptoptáska méretének megállapítása sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A táskáknál a képernyőméret fix, de a körülötte lévő szegély változó méretű lehet, ezért a gyártók hagynak neki helyet, de előfordulhat, hogy még így sem elég a hely. Mikor laptop táskát veszünk nagyon lényeges, hogy vigyük magunkkal a laptopot és próbáljuk bele. Ha a cipzár egy kicsit is érintkezik a készülékkel, akkor az már nem jó, mert ki fogja koptatni. De az is lehet, hogy túl vastag a laptop, ennek a veszélye a gamer gépeknél áll fönn, vagy túl vastag a zsanérja, mert 360 fokban átforgatható, mint a Lenovo Yoga készülékek. Általánosságban azért elmondható, hogy a 15,6" gépekhez 15,6" laptop táska való, de üzletünkben rengeteg Samsonite és egyéb táska is kiállítva van, amivel kipróbálható a méret is.

Uzleti-elegans-laptoptaska-másolata

Intelligens szűrőnk segítségével azokat a gépeket is össze lehet gyűjteni, amelyek tartozék zsebbel rendelkeznek, amibe a töltőt, egeret és egyéb extrákat tudunk rakni, összetett rekeszekkel vagy különálló rekeszekkel. Ezen változatok preferálását a személyes igényeink alapján tehetjük meg.

A táskákra kevés esetben van garancia, de laptop táskák pont abba a kategóriába esnek, hogy sokszor van rájuk garancia, ezért érdemes olyan táskát választani, amire egy vagy akár több éves garanciát is kaphatunk.

Nézd meg táskáinkat üzletünkben akár már ma, mivel kínálatunk egy nagy része azonnal rendelkezésünkre áll!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása