Ismerjétek meg a Dell Vostro 3568-3 laptopot!

2017. június 29. |

Ebben a cikkben bemutatjuk a Dell Vostro 3568-3 üzleti laptopot!

A Dell Vostro család alapvetően üzleti felhasználásra specializálódott, azonban otthoni és irodai munkára is remekül megfelel teljesítménye és praktikussága folytán.

A Dell Vostro laptop család az üzleti gépek belépő szintjét képviseli, ideális kisvállalati/kis irodai felhasználásra. Hatékony teljesítőképessége, nagyméretű merevlemeze, matt kijlezője és burkolata, kényelmes billentyűzethasználata, 3 éves garanciája üzleti felhasználásra javasolt, ráadásul az ára is kedvező. Akik hosszútávra keresnek laptopot költséghatékonyan, azoknak jó választás a Dell Vostro család.

Dell Vostro 3568 laptop feluletet

Külső: megjelenés és funkció

Dell Vostro 3568-3 laptop borítását tekintve egy matt, fekete (akár más színben is elérhető itt), műanyag, bordázott (recés) felülettel találkozunk, ami viszonylag könnyen tisztántartható és a strapabíró képességét is biztosítja. Elképzelhető, hogy többen viszolyognak a recésebb felületektől, mert könnyebben megtapadhat rajtuk a kosz, azonban kijelenthetjük, hogy ezt a felületet tisztítószerrel egyszerűen meg tudjuk tisztítani, főleg a gumis, puha felülethez képest, ami régebbi készülékeken található. A műanyag borítás mellett szól még az is, hogy az ujjlenyomatok és egyéb poros vagy zsíros szennyeződések is kevésbé látszódnak meg rajta. Alapvetően kellemes, csúszásmentes tapintása van, ami választáskor fontos szempont lehet.

Dell Vostro 3568-3 laptop csatlakozói és kiegészítői

Dell Vostro 3568 laptop csatlakozok, usb, hdmi
Igazából a szokásos kínálatot találjuk meg a portok területén. Jobb oldalon kapott helyet egy SD kártyaolvasó, amit manapság már néhányan kevésnek tarthatnak, egy USB 2.0 port, valamint egy fülhallgató csatlakozó és egy DVD meghajtó. Jobb oldalon a sarokban látható egy kis lyuk, ami a Kensington zár használatára ad lehetőséget. A Kensington zár lényegében a laptop ellopását hivatott megakadályozni, például hozzálakatolhatjuk egy szekrényhez vagy íróasztalhoz, mint egy biciklit. Ilyen Kensington zárat pár ezer forintért nálunk is meg lehet vásárolni, így biztonságban tudhatjuk a gépünk egy kávézóban, vagy az iskolában. Az elvárt Bluetooth is hozzátartozik a géphez 4.0-ás verzióban. Bal oldalon találunk két USB 3.0 portot, ami roppant hasznos lehet, ha nem akarunk időt fecsérelni a fájlok másolásával, mivel a 3.0-ás verzió már gyorsabban tudja végrehajtani a műveleteket, elődeihez képest. Itt találjuk még a képernyő kivetítésére alkalmas HDMI és VGA csatlakozót és a töltéshez használható nyílást is. A Dell Vostro 3568-3 laptopban a Dell Inspiron laptopok jellegzetes töltésjelző LED fényével is találkozunk, ami elől kapott helyet. A jelzőfény alatt, ugyanúgy elől találhatjuk meg a hangszórókat.

Dell Vostro 3568 laptop csatlakozok, usb,hdmi,vga_1

Billentyűk, touchpad és egyéb média eszközök

A Dell Vostro 3568-3 laptop teljes méretű és viszonylag szellősen elhelyezett billentyűzetet kapott numerikus billentyűkkel mellékelve. A hosszantartó írás is kényelmes rajta, valamint a bordázott csuklótámasz sem akadályoz minket a munkában. Megtalálhatóak rajta azok a gombok, amiket a fejlesztők néha elavultnak, szükségtelennek gondolnak, (mivel ezt a funkciót egy betűkombináció is betöltheti) de a hagyományos felhasználók igencsak elvártnak tarják. Megfelelő helyen van a touchpad, körülbelül középen, ami gyors elérést és zavarásmentes, kényelmes munkát biztosít.

Dell Vostro 3568 laptop billentyuzet


Hangszórója a középmezőnyt erősíti, mivel nem ad olyan nagy élményt a hangzása, mint egy multimédiás felhasznlásra készített készülék, de ez alapvetően egy munkaeszköz, így nem is ez az elsődleges funkicója. Ráadául megoldható a tökéletes zenehallgatás egy minőségi Bluetooth-os hangszóróval. A kommunikációs vonalhoz csatolva itt kell megemlítenünk a webkamerát, ami lényegében a HD minőségével kisvállalatoknak ideális pl. konferencia beszélgetéshez.

Kijelző

A 15,6 "-os, matt, 1366x768 HD felbontású kijelzőjét nem lehet a legrosszabb, sem a legjobb kategóriába sorolni, igazából ezen a területen is az erős középkategóriás jellemzőkkel bír, habár az a tény, hogy tükröződéscsökkentő bevonattal van ellátva igényenként növelheti a pozitívumok „listáját”. Összefoglalva a kijelzője felhasználóbarát és tudja azt, ami egy kisvállalkozónak kell.

Dell-Vostro-3568-laptop-kulso

A Dell Vostro 3568-3 laptop biztonságáról a Kensington zár gondoskodik, amiről korábban már volt szó, így nem kell tartanunk a könnyű ellophatóságától, ha rögzítjük egy fix ponthoz. A zár használatával csak úgy tudják „ellopni” ha teljesen kiszakítják a zárral együtt a gépbelsőt, ami lényegében működésképtelenné teszi a készüléket.

A Dell Vostro 3568-3 laptop funkciói és felhasználói csoportja

Processzorát tekintve egy Core i3-at tartalmaz, ami egy hetedik generációs fejlesztés az Inteltől. Alapfelszerelésként egy 4 GB-os memóriát kapunk hozzá, ami kérésre bővíthető 16 GB méretig. Érdemes elgondolkodni a bővítésen, ha tudjuk, hogy rengeteg adatot szeretnénk tárolni a gépen. A készülék SSD (128 GB) meghajtóval érkezik, ami nem változtatható. Hosszú távú munkához vagy szabadtéri használathoz is ideális, mivel akár 6 órán át használhatjuk egy feltöltéssel. Az akkumulátora egyébként kivehető tehát ha bármi gond adódna vele a 3 éves garancián belül ingyenesen kaphatunk egy újat.

Ehhez a készülékhez Windows 10 Home tartozik, amit már tartalmaz az ár, így pár kattintás után már rögtön használhatjuk a készüléket. Ha megvizsgáljuk a laptop teljesítményét, processzorát és egyéb technológiáját, a Windows 10 Home inkább tűnhet ajándéknak, mint az árba belekalkulált összegnek.

Dell Vostro 3568 (15 3000 sorozat) Laptop

Összegezve ez a gép kellemes gépelési élményt ad, strapabíró és felhasználóbarát anyagokkal rendelkezik, továbbá tulajdonságait tekintve egy kisvállalat számára kiválóan alkalmas üzleti használatra. Ami pedig a vállalkozásoknak igazán fontos, az a hosszútávon megbízható munkatárs, amivel nem kell 3 havonta szervizbe rohangálni, csak szépen teszi a dolgát, mégsem kerül több százezer forintba.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben