Refurbished újracsomagolt Lenovo laptopok mostantól nálunk is elérhetőek!

2017. június 21. |

Mi az, hogy refurbished notebook? Használt laptop, zsákbamacska?

Mindenekelőtt le kell szögeznünk, hogy mi, az USAnotebook.hu csapata nem árulunk használt laptopot és zsákbamacskát sem! 😊 Egyrészről, ha személyesen jössz be hozzánk egy terméket átvenni, akkor azt kollégáink készséggel megmutatják, még mielőtt ki kellene fizetni és nem csak laptopok esetében, így csak azt kell megvenned, ami valóban elnyerte a tetszésed!

A Refurbished laptopok általában olyan termékek, amelyet a gyártó visszavásárolt vagy csomagolássérült volt és ezért újracsomagolta (a legtöbb esetben puritánabb csomagolásba), vagy mert valamilyen hibája volt amit megjavítottak és újra forgalomba helyeztek (az esetek kisebb részében van erről szó).

Általában megfordul az ember fejében, hogy akkor biztosan egy használt, karcos, rossz állapotban és csökkentett szolgáltatásokkal rendelkező laptopot fog kapni. Pedig ennél nagyobb tévedés a témában nem nagyon van!

Ezeket a termékeket a gyártó vizsgálja át, készíti fel az újraeladásra. Ha valamelyik gép külalakját tekintve nem éri el az újnak tekinthető szintet, akkor azt megsemmisíti a gyártó, nem csomagolja újra! Továbbá, ugyanúgy 2 vagy 3 év garanciát vállal ezekre a termékekre, mint az újakra, illetve ugyanúgy vonatkozik rájuk a 3 napos cseregarancia, valamint mi is adjuk mellé a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségét. Ezen felül ezeket a gépeket mi is teszteljük, így csak azokat a gépeket kínáljuk eladásra, amelyek hibátlanok! Szóval egyáltalán nem jár kevesebb szolgáltatás mellé, sőt!

Természetesen minden refurbished laptop ami Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik, rögtön a Windows Out of Box Experience-szel indul, tehát az első bekapcsolás után testre szabhatod a windows beállításokat, pl. milyen nyelvű legyen, ki fogja használni,  felhasználó név, jelszó stb. Ezután hamarosan indulásra kész a géped, ugyanúgy mint a nem Refurbished windows-os laptopoknál.

Kinek ajánljuk a refurbished laptopjainkat?

  • Azoknak, akik jelentős kedvezménnyel szeretnének egy teljesértékű laptopot vásárolni, 100%-os szolgáltatáskínálattal!
  • Akiknek nem fontos, hogy az eredeti dobozában érkezzen meg az eszköz, mert úgyis csak kidobják azt. (fontos, hogy 3 napon belül cserélni és a 14 napon belüli elállást is csak a dobozzal együtt tudjuk vállalni, kérjük tartsd meg addig)
  • Okos hölgyeknek/uraknak, akik a termék eredeti árának töredékéért veszik meg a gépet, és ugyan azt, vagy árban nézve sokkal többet kapnak a pénzükért!

Ha érdekelnek ezek a szuper ajánlataink, keresd a REFURBISHED/újracsomagolt ♻ jelzéssel elátott termékeink között, vagy válogass jelenleg speciális Lenovo Refurbished kínálatunkból! Ha esetleg a konkrét gépről nem találsz fotót, kérd kollégáink segítségét telefonon vagy emailben, készséggel küldünk képet a kiválasztott típusról. Nem árulunk zsákbamacskát!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, szintén állunk rendelkezésedre!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben