Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Dokkoló, portreplikátor, HUB

A dokkolóállomás, portreplikátor és az USB HUB mind olyan eszközök, melyekkel bővíthetjük laptopunk vezetékes csatlakoztatási lehetőségeit, viszont vannak köztük különségek.

1 2 3 4
 
Összesen 77 db
1 2 3 4
 
Összesen 77 db

A dokkolóállomást laptopokhoz, notebookokhoz használják annak érdekében, hogy több csatlakozási lehetőséget biztosítson, miközben gépünk áramellátás alatt van. Figyeljünk arra, hogy laptopunkhoz megfelelő dokkolóállomást válasszunk, mivel sok állomás kialakítása egyedi, így nem biztos, hogy minden készülékkel kompatibilis!

A portreplikátorok olyan könnyen csatlakoztatható, hordozható eszközök, melyek több különböző csatlakozóval bővítik laptopunkat, viszont áramellátásra nem képesek.

Az USB HUB egy olyan portreplikátor, amely egy fajta csatlakozót sokszoroz meg. Ez a csatlakozó általában USB Type-A (de előrofulhat más csatlakozó is).

 

Minden eszköz egy adott USB szabvány szerint csatlakoztatható a készülékünkhöz, ezen az oldalon részletesebben is tájékozódhatsz róluk!

USB_szabvanyok

TörlésKijelöltek összehasonlítása