Barion Pixel

D-Link Wireless N Nano USB Adapter DWA-131

Adapter
 
0 / 0 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
  • D-Link  Wireless N Nano USB Adapter Hálózati eszköz, router
  • INGYENES házhoz szállítás
    50.000 Ft felett!
  • Már szerdán
    átvehető
  • Gyártói garancia:
5 290,- Ft
Kosárba teszem
DWA-131
P23389

D-Link Wireless N Nano USB Adapter általános leírás

D-Link Wireless N Nano USB Adapter

P/N: DWA-131

A DWA-131 Wireless N Nano USB adapter nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózati kapcsolatot kínál laptophoz vagy desktop PC-hez gyors USB 2.0 kapcsolaton keresztül. Csatlakoztatás után megosztható a nagysebességű Internet kapcsolat dokumentumok, zenék, képek megosztásához a hálózaton.

Tulajdonságok:

Legyen mindig kapcsolatban

Akár 150/300 Mbps (küldés/fogadás) sebességet kínáló vezeték nélküli adapter azon felhasználók számára készült, akik a legjobb vezeték nélküli teljesítményre vágynak. Az adaptert Wireless N routerhez vagy hozzáférési ponthoz csatlakoztatva otthonában bárhol kapcsolatban lehet1. Az adapter használható 802.11g és 802.11b vezeték nélküli hálózatok esetén is nagymértékű teljesítménynövekedéssel*.

Biztonságos kapcsolat

Az adatvédelem érdekében a Wireless N Nano USB Adapter támogatja a WEP, WPA, és WPA2 titkosítást, biztosítva a vezeték nélküli hálózat és forgalom biztonságát. Wi-Fi Protected Setup-pal (WPS) egyetlen gombnyomással automatikusan létrehozható a vezeték nélküli kapcsolat a routerrel, így nincs szükség bonyolult beállításokra.

Egyszerű telepítés és csatlakoztatás

A D-Link Quick Setup varázsló 18 nyelven biztosítja az egyszerű és gyors telepítést. A Wireless Manager szintén a megoldás része, és a leggyakrabban használt hálózatokat tárolja. Egyedülálló vezeték nélküli teljesítménnyel sebesség és biztonság terén az adapter mobilitást és kivételes Internet élményt kínál.

* A maximális vezeték nélküli jelátvitel az IEEE szabvány 802.11g specifikációján alapul. Az aktuális adatátvitel a hálózati tényezők és környezeti viszonyok, a hálózati forgalom, a hálózat túlterheltsége, valamint az épület anyagának és szerkezetének tekintetében változhat, ezen tényezők kedvezőtlenül befolyásolhatják az átviteli teljesítményt.
A Wireless N termékek a draft IEEE 802.11n specifikációra épülnek, és nem garantálják a jövőbeni IEEE 802.11n specifikációkkal való kompatibilitást. A más gyártóktól származó draft 802.11n szabványos termékekkel való kompatibilitás szintén nem garantált. Minden sebességre vonatkozó adat összehasonlítás céljából jelenik meg. A termék specifikációk, méret és forma kapcsán történő változtatás jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk. Az aktuális termékmegjelenés eltérhet az itt megjelentektől.

Jellemzők:

- 802.11n (draft 2.0) WLAN specifikáció, a leggyorsabb sebesség és legnagyobb lefedettség holtpontok nélkül
- A legkisebb méretű 802.11n (draft) minősített termék a piacon
- Gyors USB 2.0 interfész
- Windows Vista™ minősítés Windows XP/2000 támogatással
- Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) minősítés
- Telepítés varázsló 18 nyelven

Specifikációk:

Hardver
- 802.11n (draft) wireless LAN specifikáció, kompatibilitás az 802.11b/g eszközökkel is
- Akár 150 Mbps feltöltési vezeték nélküli sebesség és 300 Mbps letöltési sebesség
- 2.4GHz frekvencia sáv használata
- Integrált belső antenna
- Gyors USB 2.0 kapcsolat notebookhoz vagy asztali PC-hez

Operációs rendszerek
- Windows 2000 (SP4)
- Windows XP (SP2 és efölött)
- Windows Vista (32 vagy 64-bit)
- Windows 7 (32 vagy 64-bit)

Biztonság
- Magas fokú biztonság WPA/WPA2 adattitkosítással
- Vezeték nélküli titkosítá beállítása egy gombnyomással (WPS - Wireless Protect Setup)

Konfiguráció és menedzsment
- Telepítés varázsló 18 nyelven
- D-Link Wireless Manager a gyakran használt hálózatok egyszerű hozzáféréséhez

D-Link Wireless N Nano USB Adapter áruhitel - Cetelem

Ezt a terméket online hitelre is megvásárolhatja. Áruhitel Referencia THM: 9,92%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az USN Trade Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2021. február 1. napjától visszavonásig.

 

Online-aruhitel-kalkulator

D-Link Wireless N Nano USB Adapter ár történet

D-Link Wireless N Nano USB Adapter vélemények

Rólunk mondták:
"A honlapon minden jól le van írva, a chaten könnyű a kommunikáció, segítőkészek az eladók. Azt kaptam amit megrendeltem, sőt még ajándékot is pörgettem, az is megérkezett. Jobb árakkal dolgoznak, mint más webshopokban, mindenkinek ajánlom, elégedett vagyok."

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben