Barion Pixel

HP Envy egér, presenter, érintőceruza

Termék gyártója: HPHP gépcsaládok: Envy

Lenyűgöző teljesítmény és a gyönyörű kialakítás jellemzi a HP ENVY laptopokat. A vékony, teljes egészében fémből készült házával és egyedi emelőtechnológiájával tökéletesen ötvözi a vonzó szolgáltatásokat és a gyönyörűen kimunkált megjelenést.

Nincs találat a megadott feltételek alapján.
Kérjük, próbálkozzon kevesebb feltétellel vagy más opciók megadásával.

Termék ajánló

Esztétikus és prémium kialakításuknak köszönhetően a HP Envy ultrabook laptopok a hordozhatóság mesterei és szépségükkel bárhol felhívják magukra a figyelmet.

HP-Envy-usanotebook-laptop

A HP a gyönyörű készülékház megalkotása mellett arra is törekedett, hogy az Envy laptopok teljesítményét a méretéhez megfelelően maximalizálja, így a legújabb 8. és 10. generációs Intel Core processzorokkal akár 4k videóvágásra is alkalmasak, emellett az NVIDIA® GEFORCE® grafikus vezérlőkkel a 2D-s és akár 3D-s alkotói munka is biztosított.

i_09_draw_naturally_bg_tcm146_2616036_tcm146_2615044_tcm146-2616036

Egyik legnagyobb előnye a HP Envy laptopoknak a sokoldalúság, így az X360 szériánál többféle üzemmódban is használhatjuk a laptopot, a 360 fokban kihajtható képernyőnek hála. 

hp-envy-laptop-usanotebook

A lenyűgöző külső és a teljesítmény nem lenne az igazi egy átlagos képernyővel, így a HP mérnökei rendkívül fényes és egyes modelleknél 4K felbontású paneleket építettek be, hogy a tartalmak életrekeljenek a képernyőn. Emellett érintőképernyős Aktív toll kezelésére képes, ami a kreatív szakemberek számára lehet igazán hasznos.

Az adataink biztonsága még sose volt ilyen fontos! Egyik különlegessége az Envy laptoponak, hogy bizonyos modelleknél elérhető a HP Sure beépített biztonsági képernyő, amit az F1 gombal tud aktiválni és a betekintési szög automatikusan lecsökken, hogy csak Ön láthassa a bizalmas információkat. 

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben