Barion Pixel

Lenovo Legion egér, presenter, érintőceruza

Termék gyártója: LenovoLenovo gépcsaládok: Legion

A Lenovo Legion laptopokat kifejezetten a játékok szerelmeseinek tervezték és ennek megfelelően nagy teljesítményű hardverrel szereték fel őket. Szlogenjük a "Legyen jobb a játék a játékosoknak" aminek nem csak teljesítménnyel, hanem a kiváló áraszabással is eleget tesznek, a gépcsalád pedig minden játékosnak tartogat egy kíváló konstrukciót.

1
 
Összesen 5 db
1
 
Összesen 5 db

Lenovo Legion Y sorozatú gamer laptopok

A vékony és elegáns külső egy igazi fenevadat rejt magában, hogy a játékosok a legnagyobb hatékonysággal teljesíthessék az előttük rejlő kihívásokat. A csupán 6 mm vékonyságú képernyő káva pedig biztosítja, hogy a Lenovo Y laptopok mérete a lehető legkisebb legyen, ráadásul a 144 Hz-es képfrissítéssel és 300 nites fényerővel a játékok beszippantanak egy zökkenő- és törésmentes grafikával teli világba.

Lenovo-Legion-laptopok-usanotebook01

A billentyűzet rendkívül fontos szerepet játszik a professzionális és precíz játék vezérlésnél, így a Lenovo mérnökei a teljesítmény kiszolgálásának maximálisan megfelelő ergonómikus billentyűzetet terveztek a Legion Y gamer laptopokhoz, ami 1,7 mm billentyűkkel rendelkezik.

Kínálatunkban már megtalálhatóak a legújabb 9 és 10. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt Lenovo Legion Y7000, Y7000P, Y740, Y540, Y730, Y530, Y520 laptopok.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben