Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Irodai szoftver

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Az irodai szoftvereket nem csak irodistáknak! Otthoni, diák és kisvállalati felhasználásra is elérhetők különböző a Microsoft Office különböző verziói. A csomaghoz tartozik a Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher és az Access.

1
 
Összesen 6 db
1
 
Összesen 6 db

Ezekből a programokból az iskolában és otthon csak néhányat használunk, (például a Word, Excel, PowerPoint) és nagyon ritka esetben az Access. Azonban ezek azok a szoftverek, amelyek megkönnyíthetik mindennapi teendőinket. A Word-ben tudunk szöveget szerkeszteni, beadandót és házi feladatot készíteni, de akár belemásolhatunk például egy receptet is, amit később kinyomtatunk. Az Excel egy táblázatkezelő, amelybe különböző adatokat vihetünk fel és rendszerezhetünk, statisztikákat és diagrammokat is készíthetünk, és a program számos függvénnyel segít a számolásban. A PowerPoint főleg prezentációk, előadások készítésére szolgál, mely segíthet egy bemutató során az előadott téma szemléltetésében. A OneNote egy digitális jegyzetelést biztosító alkalmazás, amely megőrzi az összes feljegyzésünket, terveinek, felírt információinkat. Az Outlook egy professzionális levelező-, naptár-, névjegyfiók, melyben könnyen és egyszerűen kezelhetjük munkaügyeinket, leveleinket. Az Access egy adatbáziskezelő program, amely kifejezetten az irodai dolgozók munkáját könnyítheti meg. Röviden ezek a legfontosabb programok.

microsoft-office-365-home-programok

TörlésKijelöltek összehasonlítása