Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Laptop, asztali PC memória

A laptopod vagy asztali számítógéped teljesítményének növelése érdekében bővíts memóriát! Gyorsabb és könnyebben kezelhetővé válik. Az ideális alap memória 4GB, de ez attól is függ, ki mire szeretné használni az adott gépet; komolyabb játékok, irodai szoftverek és programok használatára nagyobb memóriára lesz szükség.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 11 12 13
 
Összesen 278 db
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 11 12 13
 
Összesen 278 db

Ahhoz, hogy sok alkalmazást és programot tudj egyszerre gondtalanul és zökkenőmentesen futtatni, ahhoz több memóriára van szükség. Természetesen függ attól, hogy milyen számításigényű programokat használsz, de 4GB általában az alap és ezt lehet addig bővíteni, amíg a gép engedi. Ajánlatos azoknak is memóriabővítésre gondolni, akik sok filmet, képet, zenét vagy nagy méretű dokumentumokat tárolnak gépükön, vagy külső merevlemezen illetve pendrive-on tárolni ezeket, hogy ne foglaljon annyi helyet.
Nálunk rengeteg márkából és méretből tudtok választani, mind asztali PC-hez, mind laptophoz. 

Sőt, a szakszerű beszerelés díjmentes a nálunk vásárolt memóriákra, garancia vesztés nélkül!

Kérdezz bátran ha nem vagy benne biztos, hogy mire van szükséged, hogy géped teljesítényét feltúrbózd.

TörlésKijelöltek összehasonlítása