Samsonite laptop táska, védőtok

Termék gyártója: Samsonite

Samsonite férfi és női laptoptáskák, tokok kiemelkedő minőségükről méltán híresek, ideális választás azok számára akiknek fontos prémium anyaghasználat és a tartósság!

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 12 13 14
 
Összesen 317 db
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 12 13 14
 
Összesen 317 db

Samsonite mindig is ügyelt arra, hogy könnyű és praktikus dolgokkal kápráztassa el vásárlóit, így belső kialakításnál figyeltek arra, hogy telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártyák is kapjanak külön zsebeket. Samsonite kínálatunkban extra könnyű laptop és netbook táskákat találhat, divatos, mindennapi dizájnnal. Üzletünkben a praktikus szérián felül - amiben szinte minden laptop mérethez talál megfelelő táskát - a Samsonite valaha tervezett legjobban berendezett és felszerelt aktatáskái is meg találhatóak.

Samsonite-táska-kollekció_usanotebook_2 E kollekció tervezői kitűnően találták el a hangsúlyt a sokoldalúság és a kellemes könnyedség között. Újszerűsége az eltávolítható, és a táskába bárhova visszahelyezhető zsebekben nyílvánul meg elsősorban. A Samsonite S-Teem táskái tökéletesen összeegyeztethetők mind a klasszikus, mind pedig a modern stílussal. Amennyiben egy innovatív és stílusos táskára van szüksége rendkívüli kompetenciákkal, nézzen szét webáruházunkban vagy jöjjön be üzletünkbe.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben