Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Laptop töltő / Powerbank

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

A laptop töltő egy elegedhetetlen tartozék, mely nélkül csak pár órányi használatra képes a gépünk. Notebook vásárlásakor a gyártó mindig csomagol egy töltőt, de ha ez meghibásodik, tönkremegy vagy eltűnik muszáj helyettesítenünk egy másikkal. A powerbank egy hordozható töltő egység, amit általában telefonhoz szoktunk használni. Ha nincs konnektor a közelben, akkor ennek segítségével tölthetjük telefonunkat. 

1 2
 
Összesen 24 db
1 2
 
Összesen 24 db

Nálunk rengeteg laptoptöltőt megtalálhatsz, gyártók vagy teljesítmény szerint is. Minden gyártónak más-más formájú és alakú töltőcsatlakozója van, így érdemes saját márkás töltőt venni a laptophoz. A powerbankok is ma már nagyon fontos eszközök, mivel sokat uatzunk, jövünk-megyünk és ha nincs közelünkben egy konnektor, akkor is tudjuk tölteni telefonunkat.

TörlésKijelöltek összehasonlítása