Acer Swift laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Garancia

Termék gyártója: AcerAcer gépcsaládok: Swift

Az Acer Swift laptopot ultravékony, stílusos külsejéről lehet felismerni, ráadásul megfelelő teljesítménnyel rendelkezik minden, a mobil használattal kapcsolatos igényhez.

 

1
 
Összesen 12 db
1
 
Összesen 12 db

Az Acer Swift laptopok vékonyak, könnyűek, ezért kiválóan hordozhatóak bárhova, rengeteg prémium funkcióval.

Elérhető a kevesebb mint 1 kg-os, karcsú kivitelben, ami nemcsak jól néz ki, hanem nagyszerűen hordozható is. A magnézium-lítium és a magnézium-alumínium ötvözetéből alkották meg az erős, mégis pehelykönnyű Swift 5 készüléket. Stílusos munkavégzés és játék a letisztult, minimalista fém dizájnnal.

 

Emelje magasabb szintre a munkavégzést és a játékot a 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorral.1 Az Intel® processzorokkal gyorsabban töltődnek be az alkalmazások, továbbá lehetővé teszik több feladat egyidejű, lag nélküli futtatását is. A PCIe SSD pedig a normál HDD-hez képest akár 30-szor gyorsabb válaszidőt kínál.

Az akár 10 órányi akkumulátor-üzemidő lehetővé teszi az eszköz egész napos használatát. Ha minden napja feladatok tömkelegével, találkozókkal és időnként egy videóval telik, olyan készülékre van szüksége, amely a lehető legtovább bírja.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben