Apple laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Garancia

Termék gyártója: Apple

1984-ben mutatta be az Apple az első grafikus felülettel rendelkező Macintosh számítógépét, amit úgy terveztek, hogy bárki képes legyen használni. Jelenleg is ezen filozófia alapján tervezik számítógépeiket, és fontos, hogy a professzionális és átlag felhasználásra szánt laptopjaik is barátságosak és emberközeliek legyenek, így megteremtve a kiemelkedően jó felhasználói élményt.

 
1
 
Összesen 6 db
1
 
Összesen 6 db

Az Apple mindig a legmagasabb minőségre törekedik, sikerük titka, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelnek a tervezésnél és olyan termékeket gyártanak, amiket élvezettel használnak az emberek. Manapság a cég minden laptopja magas minőségű, úgynevezett "Unibody" alumínium fémházból készül. A Unibody elnevezés mögött egy olyan gyártástechnológia áll, melynek köszönhetően a cég laptopjait egyetlen nagy alumínium tömbből faragják/vágják ki és ennek a megoldásnak köszönhető, hogy a rendkívül vékony laptopokba erős, nagy teljesítményű hardvert is képesek belepakolni. Az első ilyen eljárással készült laptop a 2008-as MacBook Air volt, amit Steve Jobs a bemutatón egy borítékból húzott elő, így szemléltetve a laptop vékonyságát.

Kínálatukat tekintve az Apple ma minden felhasználói rétegnek készít laptopokat, így nem csoda, hogy a Mac népszerűbb, mint valaha. 

MacBook

A MacBook az Apple legkisebb, legvékonyabb és legkompaktabb laptopja, ami méreteit tekintve inkább sorolható a tablet kategóriába. Ennek ellenére a cég olyan hardvert sűrített ebbe a pici masinába, ami tökéletesen kielégíti az átlag felhasználói igényeket és egy gyönyörű szép Retina kijelző jeleníti meg a tartalmakat. 

Macbook Air
Az Apple MacBook Air tökéletes átmenetet képez a MacBook és a MacBook Pro laptopok közt. Vékonyságban és kompaktságban inkább hajaz a 12 hüvelykes MacBook laptopokra, de egy picit nagyobb 13,6 hüvelykes Retina képernyőt és komolyabb hardvert is kapott. A MacBook Air az alapvető irodai szoftverek mellett képes futtatni grafikai szoftvereket is, alkalmas videóvágásra, zene szerkesztésre, egyedül a renderelés az, ami nagyon megizzasztja a laptopot, 3D grafikai tervezésre és nagyobb hardveriényű szoftveres munkára már a Pro gépek ajánlottabbak. 

MacBook Pro
Ahogy a nevéből is tudhatjuk, a MacBook Pro laptopokat olyan felhasználóknak tervezte az Apple, akik professzionális szoftvereket használnak. A MacBook Pro gépeknél is több konfiguráció érhető el, így mindenki kiválaszthatja azt a kijelzőméretű és hardver teljesítményű laptopot, amin a legjobban tud dolgozni. Grafikusok, videó vágók, CAD tervezőt, zenészek, előszeretettel használják az Apple Pro laptopjait, melyek teljesítményükkel bármely felhasználói igényt ki tudnak elégíteni.

 

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben