Acer Predator laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Garancia

Termék gyártója: AcerAcer gépcsaládok: Predator

Az új Acer Predator gépcsaládot kifejezetten azon játékosok számára fejlesztették akiknek fontos a mobilitás, de nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítményben. 

1
 
Összesen 2 db
1
 
Összesen 2 db

A fekete alapon megjelenő piros elemek vadabb külsőt biztosítanak a geometrikus vonalakkal és lágy textúrával borított Acer Predator fedlapon.

Ezekben a notebookokban a legújabb generációs processzorok és videókártyák biztosítják a zavartalan játékot. Mindezek mellett az Acer Predator notebookokban számos kényelmi funkció is megjelenik, mint például a Predator ProZone billentyűzet, ami kiemelkedő pontosságot, négy testre szabható háttérvilágítási zónát és megosztható programozható makróprofilokat kínál.

acer_predator_15_notebook_05_tech2

Modern hűtési technológia segítségével akkor is megőrizheti hidegvérét, amikor a galaxis legforróbb pontjain száguld. A kevesebb lag mindig jól jön. Vegye át az irányítást kapcsolatai felett a Killer DoubleShot ProTM segítségével.

Acer laptopok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőnk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok az Acer laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

Ha szeretne még több információt kapni, akkor látogassa meg az Acer Predator gyártói oldalát.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben