Lenovo Yoga laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Garancia

Termék gyártója: LenovoLenovo gépcsaládok: Yoga

A Lenovo Yoga készülékeivel nem kell többé választania tablet és laptop között, mert mindkét funkciót betölti egy eszközben, miközben teljesítményéből nem veszít!

1
 
Összesen 6 db
1
 
Összesen 6 db

A Lenovo Yoga családjában hozta el azokat a készüléket, ami számítógép és tablet egyben.

Kifejezetten olyan felhasználók számára alkalmas ez a fejlesztés, akik nem csupán asztali laptopként, hanem tabletként is szeretnének használni egy készüléket úgy, hogy ne kelljen külön venniük egyet.

A Lenovo Yoga 300 széria lett az első 360 fokban elforgatható, 11,6”-os és érintőképernyővel rendelkező laptop, így kielégítve egy tablettel szemben állított követelményeket is. Rugalmassága és átváltoztathatósága miatt laptop-, tablet-, álló- és sátormódban is használható.

Lenovo_Yoga

Laptop ereje és tablet funkciója egy készülékben

Ugyanúgy használható a tabletként a 10 pontos multitouch képernyője, mint egy hagyományos tableté amellett, hogy csak 1,39 kg tömege van, ami a szállítását is kényelmessé teszi. Intel® Celeron Dual Core processzorral és Intel HD Graphics kártyával rendelkezik, továbbá akár 8 órán át is használhatja egyetlen feltöltéssel.

A Yoga 500 széria annyiban tér el a Yoga 300-astól, hogy már nem 11,6”-os méretben jelent meg, hanem már 14,1” és 15,6” nagyságban is, ami ugyan növelte a súlyát, mégis meghagyta az alapvető 2in 1-ben funkciókat. A Yoga 500-as sorozata Intel Core i3, i5 és i7 processzorokkal rendelkezik.

A Yoga 700-as szériában visszahozták a 11,6”-os méretet a többi változat meghagyása mellett valamint ujjlenyomat olvasóval is felszerelték.

A 900-as sorozat design-jába még több eleganciát csempésztek, főleg színében és a zsanér kialakításában változtattak rajta. Ez a láthatóan különböző, elegáns forgópánt 813 különálló alkatrészből áll, így könnyen átalakítható bármely módba, de a feszültség egyenletes elosztása érdekében a mozgó részek között vannak apró rések. Az Auto Lock forgópánt technológiának köszönhetően könnyen nyithatja és zárhatja a laptopot, akár egy kézzel is. A fedlap három színben érhető el: Klementin narancssárga, Pezsgő arany és Platina ezüst. Méreteit tekintve 13,3”-os, 13,9”-os és 12,5”-os kijelzővel érhető el. A Yoga 900 S laptop tömege a különösen vékony kialakítása és 12,5”-os kijelzője okán 1 kg alatt van.

Habár nem laptop, mégis szót kell ejtenünk a Lenovo Yoga Book készülékekről, amik már inkább a tablet kategóriájába esnek. A Yoga Book különleges kialakításának köszönhetően egyszerűen létre lehet hozni elektronikus jegyzeteket és rajzokat. Valódi festéket tartalmazó érintőceruzájával írni tud egy lapra a tablet fedőlapján, amit a gép bemásol és digitalizál a képernyőre.
A billentyűzete az okostelefonokéhoz hasonlóan nem emelkedik ki a sík felületből, de használata könnyű és igény szerint rezgőre lehet állítani, hogy visszajelzést kapjunk a leütött gomboktól.

Lenovo_Yoga_Book

A Lenovo Yoga készülékekre 2 év garanciát adunk.

Lenovo laptopok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőnk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok a Lenovo laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

Azonnal szüksége van új Lenovo Yoga készülékére? Állítsa be az "azonnal átvehető" szűrést, ezzel a raktáron lévő Lenovo Yoga notebookok közük válogathat! Magyarországon díjmentesen szállítjuk ki, akár már másnapra!

További információt a gyártó oldalán http://www3.lenovo.com/hu/hu/laptops/yoga/c/yoga érhet el.


TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben