Barion Pixel

Lenovo ThinkCentre M920z egyedi konfiguráció

A ThinkCentre M920z all-in-one egy rendkívül erős PC, amely a te produktív munkavégzésedet hivatott kiszolgálni. A legújabb Intel® Core™ processzorokkal és DDr4 memóriákkal az M920z minden komolyabb hardverigényű feladattal könnyedén megbírkózik, igényeid pedig könnyedén testreszabhatod az egyedi konfigurálással, ami magyarországon csak az USAnotebook.hu-nál érhető el. 

Biztonságból jeles

ThinkCentre M920z a legfejlettebb biztonsági funkciókkal rendelkezik, köztük a TPM 2.0 chippel, ami meggátolja az illetéktelen hozzáférést a bizalmas fájlokhoz, jelszavakhoz stb, továbbá az USB portok is védelem alatt állnak és a biometrikus adatokat is ez a chip tárolja. 

Maximális sebesség

A 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorokkal minden komplex feladat könnyedén elvégezhető, ráadásul a memória 16 GB-ig, az SSD meghajtó pedig 512 GB-ig bővíthető. A villámgyors adatátvitelért a legújabb USB 3.1 Gen 2 és az USB-C port felel.

Különleges webkamera

Az M920z webkamerája különleges tervezéssel készült, így vizszíntesen 180 fokban, függőlegesen pedig 50 fokban forgatható, ami csoportos skype beszélgetéseknél lehet rendkívül hasznos.

Egész nap kíméli a szemet

Az M820z kijelzője egy tükröződésgátló réteggel védi a szemet a fényvisszaverődéstől, továbbá alacsony kék fény tanusítással is rendelkezik, hogy akár az egész napos munkavégzés esetén is kímélje a szemét.

 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Processzor:
Videokártya:
Platform, monitor:
Állvány:
Kamera:
Memória:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Egér:
Optikai meghajtó:
Adapterek:
Kiegészítők:
WLAN, Wi-Fi modul:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben