Barion Pixel

Lenovo Thinkpad E14 Gen 2 (Intel)

A 2. generációs ThinkPad E14 (Intel) az impozáns megbízhatóságra és robusztus biztonsági funkciókra fejlesztették. Ezenkívül korszerű innovatív megoldások, így az egyérintéses bekapcsolás és bejelentkezés, a Modern Standby készenléti üzemmód és a hívásvezérlő gombok biztosítják a hatékony feladatvégzésre kihegyezett, időtakarékos élményt. Ami a formavilágot, teljesítményt és biztonságot illeti, a ThinkPad E14 Gen 2 nem hagy kívánnivalót maga után.

Jól néz ki és még könnyebb/vékonyabb is lett

Ha a munkája miatt sokfelé meg kell fordulnia, a ThinkPad E14 (Intel) laptop második generációját éppen Önnek alakították ki. Mindössze 1,5 kg (3,5 lb) súlyával egyszerűen hordozható, a csupán 17,9 mm vastagsága miatt pedig gond nélkül belecsusszan a táskájába, amikor úton van.

 

Legkorszerűbb technológia

A laptop legkorszerűbb technológiát képviselő 11. generációs Intel® Core™ processzorral dicsekedhet, így a gyorsabb teljesítmény erejével küzdheti le munkahelyi feladatait. A 32 GB DDR4 memóriával és az NVIDIA® 450MX videokártyával megtámogatva az eszköz magabiztosan birkózik meg bármilyen munkával.

 

Intelligens funkciók a jobb élmény érdekében

A beágyazott mikrofon mesterséges intelligenciára épülő zajszűrése feljavítja a laptoppal lebonyolított megbeszéléseket. A gördülékeny konferenciák érdekében több, előre meghatározott üzemmód közül lehet választani – legyen akár egy kávézóban, akár otthon, távoli munkavégzés közben. A számítógép optimális teljesítménye érdekében dinamikus hűtés felügyeli az üzemi hőmérsékletet. Az alacsony kék színtartományú fénykibocsátás üzemmóddal pedig tovább tud kényelmesen dolgozni.

Remek képélmény

A készülék full HD-felbontása és 100%-os sRGB színtartománya kristálytisztán adja vissza a képtartalmakat. Akár 300 nit fényerővel is választhatja, amellyel szabadtéri környezetekben is látható marad a képernyő. Az érintőképernyős kijelzőpanellel az intuitív navigáció és a laptopon végzett dinamikusabb interakciók válnak elérhetővé.

Biztonság

A laptopban megtalálható a beépített ThinkShield biztonsági megoldáscsomag, amely az adatait és az eszközét védi. A megbízhatóplatform-modul (TPM) titkosítja az adatokat, ezáltal nehezebben lehet azokat feltörni. Az opcionális ujjlenyomat-leolvasó és a Windows Hello funkció működését kiegészítő infravörös kamera a rendszeréhez történő illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében közel bombabiztos biometrikus hitelesítést tesznek lehetővé.

Csatlakozási lehetőségek

Az opcionális WiFi 6 nyújtotta nagyobb sávszélességnek, stabil hálózati adatkapcsolatnak és alacsonyabb várakozási időnek köszönhetően gördülékenyen élvezheti az online élményeket. A ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) ráadásul három USB-porttal, közöttük az ágazatvezető Intel® Thunderbolt™ 4 aljzattal is büszkélkedhet, amely akár két egymástól független kijelzőt támogat, és a fájlátvitelt akár 40 Gbps sebességre gyorsítja.

Megbízhatóság

Valamennyi ThinkPad laptopunkat 12 katonai szintű követelmény szerint és több, mint 200 minőségellenőrzéssel teszteljük. A sarkvidéki vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ezek a laptopok kibírják az élettel járó igénybevételt.

 

További információért látogasson el a gyártói oldalra: https://www.lenovo.com/hu/hu/laptops/thinkpad/edge-series/E14-G2/p/22TPE14E4N2 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben