Barion Pixel

Lenovo Thinkpad L14 Intel 1. generáció

Belépő szintű kényelem, kompaktság és nagyszerű teljesítmény az eseményekkel teli hétköznapokhoz. A legújabb 10. generációs Intel processzorokkal biztosított az akadásmentes munkavégzés, sőt a a villámgyors WiFi 6 technológiával elképesztő internet sebesség érhető el. Mindemellet a megszakításmentes működésről az egész napos üzemidőt biztosító akkumulátorok gondoskodnak. Egy vérbeli üzleti laptop a ThinkPad L14.

 
Egész napos akkuidő

Az egész napos akkuidővel nem kell magát az íróasztalhoz láncolni,folyton úton lehet és közben a TinkPad L14 mindig a rendelkezésére áll. Amikor pedig eljön a töltés pillalata, akár egy kávé mellett is feltöltheti laptopját, akár 80%-os töltöttségre.(1 órán belül)

Munkához és kikapcsolódáshoz tervezve

A ThinkPad L14 laptopok HD és FHD-kijelzőpanelekkel rendelhetőek egyedi konfigurációban. Hangzás terén Dolby Audio™-ra támaszkodva még jobb hangminőség érhető el.

Kompakt dizájn, erős hardver

A legújabb 10. generációs Intel processzorokkal minden irodai felhasználásnál előforduló teljesítményigényes feladattal megbirkózik, sőt akár 64 GB os DDR4 memóriával is bővíthető.

Vérbeli ThinkPad készülékház

Mint minden ThinkPad, az L14 is 12 katonai követelménynek tesz eleget és több mint 200 minőség-ellenőrzésen tesztelték annak érdekében, hogy szélsőséges körülmények között is szolgáltatot teljesítsen.

Funkcionálisnak tervezték

Skype hívást kezdeményezne? az F9 és F11 gyorsgombokkal azonnal megteheti, sőt akár egy gombnyomással előhívható az üzenet ablak, amivel rengeteg időt spórolhat meg munkavégzés során. 

Biztonsági megoldások legjava

A ThinkShield biztonsági megoldások átfogó csomagjával biztonságosan tárolhatja üzleti adatait és magánéletét a ThinkPad L14 laptopon.  A ThinkShutter  fizikai kamera burkolata blokkolja a webkamerát, így, biztosítva, hogy csak akkor legyen látható, amikor csak szeretné. A legfejlettebb dTPM chip pedig titkosítja az összes adatot, amit a laptopon tárol, beleértve az ujjlenyomatát is.

kényelem és hatékonyság kéz a kézben

 A WiFi 6 technológiával az egyik leggyorsabb és legstabilabb vezetéknélküli kapcsolatot tudja létesíteni és az egyedi konfigurálásnál választható a plusz LTE modem is.

 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben