Barion Pixel

Lenovo Thinkpad egyedi konfiguráció T15g - 1. generáció

A ThinkPad T15g egyszerre szórakoztató, alkalmas játékfejlesztési környezeket és VR/AR technológiák gördülékeny futtatására. Az NVIDIA® GeForce® RTX videokártyákkal, 10. generációs Intel® Core™ vagy Xeon® processzorokkal, akár 128 GB memóriával és akár 4 TB tárhelykapacitással minden teljesítmény adott a legbonyolultabb feladatok futtatására. 

Inzenzív felhasználásra tervezve

A legújabb, kár 8 magos Intel® Core™ vagy Xeon® processzorokkal és NVIDIA® GeForce RTX™ feldolgozó egységekkel elképesztő teljesítmény érhető el egy ultravékony laptopban. Például olyan szoftverek futtatásához, mint az AutoCAD®, a CATIA® vagy a Creo®.

Profi munkához profi képélmény

Nagy segítség a grafikai munkát és mérnöki szoftvereket használók számára, hogy ultra nagy felbontású (UHD) OLED HDR400 éritőképernyő panellel is konfigurálható.

Stapabíró, mint minden ThinkPad

A ThinkPad T15g 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat.

Csatlakozz villámgyorsan

Az opcionális WiFi 6 technológiával elérhető a leggyorsabb csatlakozás, így most sokkal kevesebbet kell bajlódni a Wifi hálózatokra való csatlakozással. Ráadásul akár 40Gbps adatátvitelre is képes. Vagy válassza az opcionális LTE-A-kártyát, amely bárhol adatkapcsolatot biztosít, ahol van mobillefedettség.

Az adatok a gépen maradnak

Biztonsági szempontból a ThinkPad E14 megkapta a legújabb dTPM chip technológiát, ami biometrikus azonosítással léptet be a rendszerbe és titkosítja a bizalmas adatokat.  A ThinkShutter csúszka segítségével egy mozdulattal lezárhatja a webkamerát.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kijelző színkalibrálása:
Kamera:
Memória:
RAID:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben