Barion Pixel

Lenovo Thinkpad egyedi konfiguráció X1 Fold 1. generáció

Megérkezett a világ első összehajtható PC-je! A Lenovo elhozta a ThinkPad élmény új dimenzióját egy összehajtható számítógéppel, ami teljesítmény és strapabíróság terén is teljesen kompromisszum mentes.

Ennél forradalmibb nem is lehetne

A ThinkPad X1 Fold pont úgy használható, mint egy hagyományos laptop, annyi különbséggel, hogy az egész készülék egy nagy kijelző, amit könyvhöz hasonló módon tudsz összehajtani. Az X1 Fold belseje minden eddigi laptopnál kisebb, így óriási kihívás volt a Lenovo mérnökeinek egy normál laptop teljesítményét és a processzor hűtését beépíteni. A végeredmény azonban egy sikeres mérnöki munka eredménye lett, a speciálisan hűtőrendszerrel, aminek jobb hűtéséről még egy ventillátor is gondoskodik.

A hagyományos laptopokhoz képest a Fold óriási előnye, hogy kisebb tablet méretével ultra hordozható, de teljesítménye felér egy laptopéval.

Teljesítményből nem engedtek

A legtöbb összehajtható táblagéppel ellentétben az X1 Fold teljes értékű Windows 10 operációs rendszert futtat és teljesítmény az erőteljesebb laptopokban megtalálható Intel Core i5 processzorok (Intel Hybrid technológiával) szolgáltatnak nagy teljesítményt.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítők és adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben