Barion Pixel

Lenovo ThinkPad egyedi konfiguráció X1 Yoga 5. generáció

A legújabb 10. genecáriós Intel ® Core ™ processzorokkal felszerelt ThinkPad X1 Yoga 5. generációja gyorsabb, mint valaha, ráadásul 360 fokban kihajtható az érintő kijelzője, ami plusz funkciók tömkelegét teszi elérhetővé.

Nagy teljesítmény, vékony ház

A legújabb 10. generációs Intel Core processzorokkal a ThinkPad X1 Yoga gyorsabb, mint valaha, az egész napos üzemidőről pedig a 18 órás üzemidőt biztosító akkumulátorok gondoskodnak.

kényelem és hatékonyság kéz a kézben

A folyamatosan reagáló válaszkészséggel kevesebb, mint egy másodperc alatt felébresztheti a ThinkPad X1 Yoga 5 laptopját és másodpercekkel később már böngészhet is az interneten, vagy dolgozhat a dokumentumokon. A WiFi 6 technológiával az egyik leggyorsabb és legstabilabb vezetéknélküli kapcsolatot tudja létesíteni, de az egyedi konfigurálásnál választható plusz LTE modem is.

Funkcionálisnak tervezték

Skype hívást kezdeményezne? az F9 és F11 gyorsgombokkal azonnal megteheti, sőt akár egy gombnyomással előhívható az üzenet ablak, amivel rengeteg időt spórolhat meg munkavégzés során. 

Szélsőséges használatra kész!

Mint minden ThinkPad, az X1 Yoga 5. generációját is 12 katonai követelménynek tesz eleget és több mint 200 minőség-ellenőrzésen tesztelték annak érdekében, hogy szélsőséges körülmények között is szolgáltatot teljesítsen.

Lenyűgöző képminőség

Az új X1 Yoga elképesztően gyönyörű megjelenítőt kapott, ami a 4K Dolby Vision ™ technológiával képes a nagy dinamika tartományt és bonyolult részleteket is kimagasló részletességgel visszaadni, miközben az árnyékok és textúrák gazdagabbá válnak.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben