Lenovo Thinkpad P53 egyedi konfiguráció

A Lenovo ThinkPad P53 egy igazi erőmű, nagy teljesítményű Intel®CPU-val és NVIDIA®Quadro®grafikai technológiával birkózik meg a leginkább teljesítmény igényes feladatokkal. A valaha volt leggyorsabb WiFi kapcsolattal büszkélkedő, VR-Ready tanúsítású géphez opcionálisan 4K OLED-kijelző választható Dolby Vision™ technológiával. A hatalmas beépített tárkapacitással pedig az eszköz nagyszerű választás mérnökök, építészek és tervezők számára.

A processzorválaszték akár 9. generációs Intel®Xeon®vagy 9. generációs Intel®Core™ i9 nyolcmagos CPU is szerepel, így a ThinkPad P53 színtiszta teljesítményt biztosít. Ráadásul az opcionális NVIDIA®Quadro RTX™ 5000 GPU-val több mint képes a virtuális valóság renderelésére, vagy az adatintenzív AI-projektek kezelésére. Az akár 6 TB kapacitású háttértárral pedig soha sem kell aggódnia a rendszer akadozása vagy amiatt, hogy elfogyna a szabad tárterület. Ezenkívül a P53 megkapta az összes fontos független szoftverbeszállító ISV-tanúsítványát: 3dsMax®, AutoCAD®, CATIA®, Decision Space®, Petrel®és Vectorworks®.

A ThinkPad P53 opcióként lenyűgöző 15,6 colos 4K OLED-érintőkijelzőt (3840 x 2160) kínál, Dolby Vision™ magas dinamikatartomány (HDR) technológiával. Élvezze a kibővített kontrasztarányt, a kifinomultabb részletgazdagságot és a hihetetlenül élénk színeket — különösen az Adobe 100%-os színtartománnyal. Akár alkotja, akár nézi a multimédia tartalmakat, imádni fogja a képi megjelenítést!

A ThinkPad P53 az eddigi leggyorsabb WiFi-szabvány, a WiFi-6 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. A nagyobb kapacitás kezelésére kialakított technológia különösen zsúfolt környezetben hasznos, mivel nincs várakozás vagy pufferelés. Nincs akadálya a videostreamelésnek, sem az élő internetes közvetítéseknek. Az akár 16,5 órán át működőképes akkumulátorral ez a hordozható munkaállomás bármire kész bárhol. A valód hordozhatóság érdekében pedig válassza a WWAN-opciót, amellyel biztonságosan csatlakozhat a világhálóhoz bárhol, ahol működik mobiltelefon-hálózat.

A P53 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat. 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Kijelző:
Kijelző színkalibrálása:
Processzor:
Videokártya:
Memória:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
Kiegészítő háttértár:
RAID:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
Kiegészítők és adapterek:
Kamera:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben