Barion Pixel

Lenovo Thinkpad T495s egyedi konfiguráció

A mindössze 1,27 kg súlyú és 16,1 mm vékoy ThinkPad T495s notebookkal bárhová magaddal viheted a munkát. Sebessége megtörhetetlen, a legújabb 2. generációs AMD Ryzen Pro CPU és Radeon™ Vega GPU-nak köszönhetően. Emellett az egész napos  akkumulátorát, opcionális WWAN-hálózati csatlakoztathatóságát és a háttérvilágításos billentyűzetét érdemes kiemelni, ami az üzleti laptopok igazi sztárjává emeli a ThinkPad T495s-t.

Prémium kategóriás teljesítmény

A T495s az AMD Ryzen™ processzorok következő generációját egyesíti AMD Radeon™ Vega grafikával, a magas CPU órajel-frekvencia és a nagyszerű GPU-teljesítmény érdekében. Tapasztald meg az akkumulátort nem lemerítő maximális hatékonyságot, valamint prémium hang- és képminőséget.

Te döntöd el, hogyan nézed

A T495s több kijelzőopciói között az akkumulátor üzemidejét meghosszabbító, alacsony áramfelvételű IPS érintőképernyő, az FHD IPS érintőképernyő, az FHD IPS képernyő vagy a PrivacyGuard technológiájú FHD IPS kijelző találhatók. Nem számít, melyik mellett döntessz: a szupervékony kijelzőkeret kialakításának köszönhetően tekinteteddel végig a képernyőre figyelhet.

Ez a laptop figyel (de nem úgy)

A Cortana Premium funkcióval lehetőség nyílik arra, hogy a szoba másik feléből adj parancsokat a T495s-nek. A beépített duál 360 fokos széles hatósugarú mikrofonok gondoskodnak szavaid súlyáról. Az eszköz felébresztéséhez elég egy egyszerű kifejezés. A fájlok és naptáresemények gyorsan kikereshetők. Az akkumulátorteljesítmény javítása érdekében pedig akár készenléti üzemmódra is kapcsolható a rendszer.

Szélsőségekre tesztelve

Bármelyik ThinkPad laptophoz hasonlóan a T495s-öt is 12 katonai szintű követelmény szerint tesztelték és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítja a Lenovo, hogy szélsőséges körülmények között is működjön. A laptopcsalád az iparág legszigorúbbak közé tartozó tesztjein esnek át, így az érték és tartósság tökéletes együttesét nyújtják. A sarkköri vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ez a laptop kibírja az élettel járó igénybevételt.

Bőven van idő az életre két töltés között

A ThinkPad T495s akár 16.4 órás akkumulátor üzemidőt biztosít*. Amikor pedig kezd lemerülni a gép, a gyorstöltő technológia csupán egy óra alatt 80%-os töltöttséget biztosít. Tehát egy 60 perces átszállás is elég ahhoz, hogy újra több, mint 11 órányi üzemidőre töltse fel az akkumulátort.

Adatok biztonságban

Védd több szálon a T495s gépén tárolt adataidat. Az önálló megbízható platform modul (dTPM 2.0) titkosítja az adatait és jelszavait. Az opcionális IR (infravörös) kamera és érintéses ujjlenyomat-olvasó a Windows Hello funkcióval együttesen működve biztonságosabb biometrikus bejelentkezést tesznek lehetővé. A kémlelő pillantások ellen véd a PrivacyGuard technológia, amely exkluzív elektronikus pajzsot emelve rejti el a képernyőn látható információkat minden irányból, kivéve közvetlen szemből. A mostantól minden kameraopcióhoz elérhető ThinkShutter fizikai fedéllel pedig biztosítani lehet, hogy a kamera csak akkor lásson, amikor azt szeretnéd.

Laptopod akkor is csatlakoztatva van, amikor a WiFi nincs

Az opcionális LTE-A-kártyával világszerte kapcsolódhatsz az internethez*. A WWAN-technológia lehetővé teszi, hogy laptopja úgy működjön mint egy okostelefon: ahol van elérhető mobiltelefon-hálózat, ott wifi nélkül is csatlakozhatsz az internethez. Akár hotspot is létrehozható.

 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítők és adapterek:
Operációs rendszer:
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség:

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben