Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció egyedi konfiguráció

Az egyik legnépszerűbb Lenovo ThinkPad termék az X1 Carbon széria, aminek végre megérkezett a legújabb 7. generációja. A Lenovo mérnökei ismét kitettek magukért és az ultrabook kategóriába tartozó X1 Carbont még könnyebbé, karcsúbbá és erősebbé varázsolták. 

Egészen elképeszető módon a 7. generációs X1 Carbon 6%-al lett vékonyabb, mint az előző generációs modell és csupán 14,9 mm vastag. Ezt a nagyszerű mérnöki teljesítményt a karbonszálas készülékház kialakításával sikerült elérni, aminek a pehelykönnyű súly a másik különleges tulajdonsága. A laptop így rendkívül könnyű, mindössze 1,09 Kg. 

Technológiai fejlesztések terén biztosított a legfeljebb 18,3 órás üzemidő és végre megérkezett a gyorstöltés funkció is. Az új ThinkPad X1 Carbon a legújabb 8. generációs Intel ® Core ™ processzoraival és még gyorsabb SSD meghajtókkal lett felszerelve, így tovább növekedett a teljesítmény. Kijelző terén is nagy változások történtek, mivel egy 4K Dolby Vision ™ panel került beépítésre, ami kiemelkedően nagy dinamikatartománnyal bír - a mély feketék kihangsúlyozzák a részleteket, miközben az árnyékok és a textúrák bonyolult részletei is látszódnak.

A ThinkPad X1 Carbont 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat. Emellett olyan biztonsági azonosítórendszert építettek az eszközbe, mint a ThinkShield, ami írisz, vagy ujjlenyomat azonosítással léptet be a Windows-ba és váltja fel a hagyományos jelszót. 
Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Kijelző:
Processzor:
Videókártya:
Memória:
Háttértár:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Biztonság:
Billenytűzet és beviteli eszköz:
Akkumulátor és töltő:
Kamera:
Operációs rendszer:
Office programcsomag:
Kiegészítő adapterek:
Garancia:
Rendelni kívánt mennyiség:

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben