Barion Pixel

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 2. generáció egyedi konfiguráció

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 2 egyedi konfiguráció
Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 2 egyedi konfiguráció

Az X széria legerősebb tagja a Lenovo ThinkPad X1 Extreme, melynek megérkezett a 2. generációja egyedi konfigurálási lehetőséggel. A Lenovo mérnökei egy még erősebb hardvert pakoltak az Extreme 2 elképesztően vékony készülékházába és minden területen kimaxolták a technológiai újdonságokat. 

A második generációs ThinkPad X1 Extreme konfigurálható hagyományos FHD kifelzővel is, de az igazán profik számára elérhető a 4K IPS HDR OLED érintőképernyős kijelző is, ami 100% SRGB - 95% Adobe RGB és 100% P3 szín lefedettséggel rendelkezik, ez pedig az új 16 hüvelykes Apple MacBook Pro kijelzőjénél is jobb és élethűbb képet biztosít. Az extrém kijelző mellé természetesen extrém hardver is kell, így a grafikai teljesítményről egy NVIDIA® GeForce® 1650 grafikus kártya gondoskodik, ami akár egy Oculus Rift VR headset működtetésére is tökéletesen alkalmas. A gördülékeny és szupergyors alkotói munkért a legújabb 9. generációs H-s Intel processzorok felelnek.

Nincs idő a töltésre? Semmi gond! Az új Rapid Charge technológiának köszönhetően 1 óra töltéssel 80%-ra tölthető az akkumulátor, ami rendkívül rövid időtartamnak mondható. Ez akár 12 órás üzemidőt is biztosít a munkához.

Gyors adatátvítel? Az USB-C Thunderbolt ™ 3 technológiával gyorsan továbbíthatja az adatokat a ThinkPad X1 Extreme és a többi készülék között, amely egyidejűleg támogatja a nagy felbontású kijelzőket és a nagy teljesítményű adatkészülékeket.

Nem elég egy kijelző? A ThinkPad X1 Extreme akár négy független monitort is tud egyidejűleg működtetni.

Extrém hardver mellé karcsú és könnyű dizájn? 1,7 kg-os induló súllyával és 18,4 mm-es vastagságával az X1 Extreme minden hordozhatósági elvárást felülmúl!

Mint minden ThinkPad, az X1 Extreme Gen 2 is 12 katonai követelménynek tesz eleget és több mint 200 minőség-ellenőrzésen tesztelték annak érdekében, hogy szélsőséges körülmények között is szolgáltatot teljesítsen.

További információk a Lenovo weboldalán.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kijelző színkalibrálása:
Kamera:
Memória:
RAID:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
Kiegészítők és adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben