Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4. generáció egyedi konfiguráció

A Lenovo ThinkPad x1 Yoga 4. generációja még vékonyabb, könnyebb és biztonságosabb lett, mint valaha. A Dolby Vision képernyő és Dolby Atmos hangszórórendszerrel a 4K-s tartalmak fogyasztását is új szintre emeli a készülék.

Az új ThinkPad x1 Yoga elődjénél 17%-kal kisebb és csupán 1,35Kg súlyú, így rendkívül könnyen hordozható. Képes akár a 18 órás üzemidőt is elérni, az új Rapid Charge technológiával pedig 60 perc alatt 80%-ra feltölthető az akkumulátor - ez további 14,4 órás működést tesz lehetővé. A laptop mellett az új ThinkPad Pen Pro aktív toll is fejlődött és egy újratölthető akkumulátort tartalmaz,  segítségével pedig egy új élmény lehet a jegyzetelés, aláírás, vagy kreatív munka.

Nagy teljesítmény, szuper sebesség. Ez jellemzi az X1 Yoga teljesítményét, amiről az új 8. generációs Intel ® Core ™ processzorok és szupergyors SSD meghajtók gondoskodnak.

Az egyik leghasznosabb fejlesztés az opcionálisan választható nagy dinamikatartományú 4K (HDR) kijelző panel, ami a Dolby Vision technológiának köszönhetően rendkívül élénk, kontrasztos képet ad és megjeleníti a legapróbb részleteket is.

A ThinkPad X1 Yoga-t 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat. Emellett olyan biztonsági azonosítórendszert építettek az eszközbe, mint a ThinkShield, ami írisz, vagy ujjlenyomat azonosítással léptet be a Windows-ba és váltja fel a hagyományos jelszót.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Kijelző:
Processzor:
Videokártya:
Memória:
Háttértár:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Biztonság:
Billenytűzet és beviteli eszköz:
Akkumulátor és töltő:
Kiegészítők és adapterek:
Kamera:
Operációs rendszer:
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség:

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben