Barion Pixel

Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM KW9-00641

64bit Magyar
 
3.5 / 2 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
 • Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM Operációs rendszer
 • INGYENES házhoz szállítás
  50.000 Ft felett!
 • Már hétfőn
  átvehető
 • Gyártói garancia:
47 490,- Ft
Kosárba teszem
KW9-00641
P76563

Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM általános leírás

A Windows 11 a Windows 10 teljesítményét és biztonságát átdolgozott, új megjelenéssel frissíti. Emellett új eszközöket, hangokat és alkalmazásokat is tartalmaz. A rendszer tervezésekor minden részletre nagy figyelmet fordítottak. A végeredmény egy vadonatúj, friss számítógépes élmény.


(A Windows 10 néhány funkciója nem érhető el a Windows 11 rendszeren, lásd a Windows 11 specifikációját.)

 windows11_1

Egyensúly az asztalon

A Windows 11 olyan könnyen használható eszközöket tartalmaz, amelyek segíthetnek a képernyőterület optimalizálásában és a maximális hatékonyság elérésében. Ha mindezt egy Microsoft 365-előfizetéssel, is kiegészíti, semmi sem akadályozhatja meg a feladatok elvégzésében.

Egy operációs rendszer, mely gondoskodik a biztonságról

Biztonságos bejelentkezés a Windows Hello segítségével

A Windows Hello a PIN-kód, ujjlenyomat- vagy arcfelismerés révén személyesebb és biztonságosabb módot biztosít a Windows 11 eszközökhöz való azonnali hozzáféréshez. Be kell állítania egy PIN-kódot az ujjlenyomatos vagy arcfelismeréses belépés beállításának keretében, de csupán a PIN-kóddal is be tud lépni.

Win_Hello

A Microsoft Edge online adatvédelme

A nyomkövetést megakadályozó funkcióval pontosan beállíthatja, hogyan követhetik a webhelyek az adatait. A jelszógenerátor nehezen feltörhető jelszavakat biztosít, a Gyermek üzemmód pedig szigorú tartalomszűrőkkel ellátott, gyermekbiztos webes böngészést kínál.

Edge_Kids

Automatikus biztonsági mentések

A OneDrive gondoskodik a fájlok biztonsági mentéséről és védelméről a zsarolóvírusokat felismerő funkciók és a fájlhelyreállítási lehetőségek segítségével. A legfontosabb fájljai számára pedig egy biztonságos mappát kap, amelyhez csak a személyazonosság ellenőrzésének második lépése után férhet hozzá.

OneDrive

Microsoft Family Safety

A Family Safety alkalmazás segít abban, hogy kapcsolatban maradjon szeretteivel, erősebb biztonsági szokásokat alakítson ki, és biztonságosabb online teret hozzon létre.

Family_Safety

A rendszerbiztonsággal kapcsolatos további információkért látogasson el a Microsoft oldalára!

Számtalan újdonság

Mindig elérhető, egy mozdulattal

A minipanelek segítségével bármikor könnyedén megtalálhatja a fontos tartalmakat: kedvenc fényképei, hírek a nagyvilágból, a mai teendők, vagy akár a holnapi időjárás.

minipanel

Fókuszált munkavégzés

Power Point, Microsoft Edge, Microsoft Teams - alkalmazásai zökkenőmentesen használhatók a több feladategyidejű futtatását segítő új eszközök, pl. a dokkolt elrendezések, asztalok és az új, még intuitívabb újradokkolás révén!

dokkolt.el-asztalok

Munka és játék

A szükséges alkalmazásoktól kezdve a kendvenc műsorain át a legújabb játékokig az új Microsoft Store-ban mindent gyorsan és egyszerűen megtalálhat!

microsoft_store

Csevegés bárhol, bármikor

A Microsoft Teams mostantól a Windows 11 beépített funkciójaként érhető el, így pillanatok alatt, közvetlenül az asztalról indíthat csevegéseket és videóhívásokat, egyetlen érintéssel.

microsoft_teams

További információkért látogasson el a Microsoft oldalára, ahol az egyéb újdonságokat és funkciókat is megtalálja!

Hogyan lehet beszerezni a Windows 11-et?

Már vannak megvásárolható Windows 11 operációs rendszerrel rendelkező készülékek, ezen felül a Windows 11 a legtöbb Windows 10-es készülékről ingyenesen felfrissíthető, vagy a licensz akár külön is megvásárolható.

A rebdszerkövetelmények ellenőrzéséhez, illetve a frissítési jogosultság felméréséhez látogasson el a Microsoft alábbi oldalaira:
-Minimális rendszerkövetelmények
-Rendszerkövetelmények és egyéb információk

A Windows különböző verzióinak összehasonlításához pedig látogasson el az alábbi oldalra!

Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM áruhitel - Cetelem

Ezt a terméket online hitelre is megvásárolhatja. Áruhitel Referencia THM: 9,92%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az USN Trade Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2021. február 1. napjától visszavonásig.

 

Online-aruhitel-kalkulator

Lízing ajánlatunk cégek számára

Őrizze meg vállalkozása likviditását, irodai és informatikai felszerelését egyszerűen csak bérelje. Az innovatív IT készülékek lízingelése megéri, hiszen a magas beszerzési költségek helyett, 100%-ban költségként elszámolható pénzügyi lízing biztosítja cége számára:

 • fix HUF alapú finanszírozást állandó díjakkal, így megbízható a költségtervezés
 • adóteher csökkentést, mert a havi/negyedéves díjak 100%-ban költségként elszámolhatóak
 • kedvező kondíciókat,
 • legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőt
 • költséghatérkonyságot, hiszen nincs szükség önrészre,
 • rugalmas és gyors online ügyintézést.
 • az ügyfélminősítés (bonitás vizsgálat) díjtalan!

További információkat itt talál a Grenke lízing szolgáltatásról!

Ez a termék jelenleg nem éri el a lízingeléshez szükséges nettó 200.000 Ft feletti értékhatárt, így nem igényelhető rá ez a fizetési konstrukció. Amennyiben több terméket helyez el a kosarában, vagy ebből a termékből növeli a mennyiséget, úgy ez a termék is lízingelhetővé válik.
Vételár:
37 394,- Ft + Áfa
Biztosítási díj:
13 000,- Ft + Áfa
Szerződéskötési díj:
19.800,- Ft + Áfa helyett INGYENES!
Mennyiség
Futamidő:
Összesen fizetendő:
-
Havi törlesztő részlet:
-

Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM ár történet

Microsoft Windows 11 Home 64bit Hun OEM vélemények

Rólunk mondták:
"Gábor Aradi: A webshop használata egyszerű, a vásárlás gyors és a bolti személyzet is felkészült, barátságos, segítőkész."

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben