Laptop/notebook/tablet - ASUS E403 ezüst / szürke termékfotók

Az E típusjelzést az Asus a vékony, könnyű, ezáltal könnyen hordozható, Intel Celeron vagy Pentium processzorral szerelt, belépő szintű noteszgépeinél használja. Asus E403NA egy szép megjelenésű, nagyrészt fémből készült házzal rendelkező laptop, amely kinézetben nagyon hasonlít a háromszor drágább Asus ZenBook család tagjaira. A benne rejlő hardver az Intel skáláján 2 csillagot kap az ötből, amely azt jelenti, hogy már nem csak tartalom fogyasztásra javasolja az Intel, hanem tartalom készítésére is (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, bloggolás, képek egyszerűbb szerkesztése). Ehhez hozzájön, hogy a kategóriájában a legfrissebb processzort kapta meg az E403, így a vásárlók méltán bízhatnak benne, hogy a vásárolt eszköz még 2 év után is bőven használható marad.

Blog bejegyzésünkben részletesebben is bemutatjuk a készülék erősségeit és gyengeségeit is!

 

Galériához kapcsolódó termékek

A galériához nem tartozik termék az aktuális kínálatunkból.

Termék ajánló

Exkluzív laptop fotók

Saját készítésű laptop galériánk segítségével megnézheti, hogy valóban olyan-e a kiválasztott termék, amilyenre vágyik. Egyedi notebook fotóink bemutatják, hogy a szín, a billentyűzet, a forma és egyéb fontos paraméterek hogyan néznek ki a valóságban, eltérnek-e a gyári termékfotóktól.

Saját fényképeinket a lehető legtöbb irányból, természetes fénynél készítjük, hogy távolról is meggyőződhessen a készülék külső jellemzőiről, az olyan tulajdonságokról amiket nem ad vissza a gyári termékfotó (például a színárnyalat, vagy a magyar billentyűzet). Kiváló minőségű laptop termékfotóinkkal igyekszünk hűen tükrözni a valóságot, bemutatni a legapróbb részleteket a különböző portokon át a billentyűzet magasságig, hogy csakis olyan terméket rendeljen online, ami valóban tetszik.

Ezek a készülékek általában üzletünkben is megtekinthetőek, így ha szeretné mégis kézbe fogni, jöjjön be hozzánk, szeretettel várjuk munkanapokon 10-18 óra között, a Váci út 99. szám alatt. Felmerülő kérdéseire szakértő kollégáink azonnal válaszolni is tudnak, így a legjobb döntést tudja meghozni. Gyakran változó laptop készleteink miatt érdemes előtte telefonon is érdeklődni, hogy van-e még az adott típusból, vagy tudunk-e hasonlót mutatni.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben