Barion Pixel

- Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése)

 
4.1 / 89 értékelésből
Értékelje elsőként!
Köszönjük
értékelését!
  • -  Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése) Szervizes munkák
  • INGYENES házhoz szállítás
    50.000 Ft felett!
  • Megbeszélés szerint
    átvehető
  • Gyártói garancia:
4 990,- Ft
Kosárba teszem

- Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése) általános leírás

Ha van egy működő géped, de nem működik rajta minden funkció (például nem működik a kamera, a mikrofon, a hangszóró vagy a touchpad, stb..), az eszközkezelőben ismeretlen (kérdőjeles) eszközök sorakoznak fel és ez akadályoz a gondtalan használatban, akkor nyugodtan hozd el hozzánk és kijavítjuk ezeket a hibákat a legfrissebb gyári illesztőprogramok telepítésével.

Sok felhasználónak eleve gondot jelent, hogy nem minden esetben egyértelmű ezeket hol is lehet megtalálni, de sok esetben az is problémát okozhat hogy a telepített operációs rendszert nem támogatja a gép gyártója, így nem is lehet teljesértékűen feltelepíteni - ezért is érdemes hozzánk fordulni és ezeket a kérdéseket tisztázni!

Kérjük vedd figyelembe, hogy a szervizes munkáink vállalási ideje minden esetben konzultációt igényel, és terheltségünktől függően általában 1 munkanapot vesz igénybe. Kérjük minden esetben keresd kollégáinkat a további részletekkel kapcsolatban a 412-0408 számon vagy az info@usanotebook.hu emailcímen vagy a weboldalon keresztül elérhető chaten! :)

- Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése) áruhitel - Cetelem

Ezt a terméket online hitelre is megvásárolhatja. Áruhitel Referencia THM: 9,92%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az USN Trade Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2021. február 1. napjától visszavonásig.

 

Online-aruhitel-kalkulator

- Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése) ár történet

- Meglévő Windows telepítés driverezése (illesztőprogramok telepítése) vélemények

Rólunk mondták:
"József: A cégtől korábban vásárolt, azóta is kiválóan működő notebookhoz rendeltem memória modult, ami tökéletesen kompatibilis."

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben