Barion Pixel

2017-es ASUS ROG Black Friday ajánlatunk!

ASUS ROG gamer laptopok mellé 50% kedvezménnyel választható hátizsák, egérpad, egér.

Az akció időtartama: 2017. november 24. - 2017. november 26.

A méltán népszerű Gamer család nem maradhat ki az idei Black Friday ajánlatunkból, így ha karácsonyra keresel ajándékot, vagy már régóta szeretnél egy ilyen készülékhez jutni, akkor jó helyen jársz.

Bármelyik ROG laptop vásárlása mellé a promócióban szereplő kifejezetten játékosok számára tervezett speciális gamer kiegésztőket 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg! A kiegésztőknél látható ár, már az 50%-kal csökkentett ár. Siess, mert ez egy nagyon kedvező ajánlat és sok játékos le fog rá csapni!

Tedd kosárba az ajándék 🎁 5000 Ft értékű pixelhiba biztosítást + a 3000 Ft értékű Intel McAfee Internet Securityt🎁! Emellet az 🚗 INGYENES házhoz szállítást, a 100% 💰pénzvisszafizetési garanciát nem csak magánszemélyként, hanem cégként is megkapod!

Tudjuk, hogy ilyenkor sokan készültök már a 🎄 karácsonyra, de nem akarjátok a családi kasszát túlzottan megterhelni, ezért akár kedvező áruhitel lehetőségünket is választhatod.

0%-thm-laptopra-aruhitel-kalkulator

Váltsd valóra terveid velünk hosszabb kevesebb hitel konstrukciónkkal, ahol minél hosszabb futamidőt választasz, annál kevesebb kamatot kell fizetned.  Vásárold meg kedvenc laptopod pénztárca kímélően, az általad biztonságosan vállalható havi részletben ami akár 36 hónap/ 3 év is lehet, ekkor a kamat csak év 9,92%. A hitelbírálat online történik és pár perc alatt elkészül!

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben