HP iskolakezdési akció értékes ajándékokkal az Usanotebooknál! Itt megtalálsz mindent, ami a sulihoz kell!

Kezdd a 2017-es tanévet egy új számítógéppel! Jó lenne egy megbízható laptop, ami segít a tanulásban is? Nézd meg legjobb HP csomagajánlatainkat melyben HP egér, táska és nyomtató is szerepel szuper áron!

Az akció időtartama: 2017. augusztus 17. - 2017. szeptember 24.

A laptop vásárlás sosem egyszerű, de iskolai használatra kiválasztani a legjobbat nehéz feladat! Segítségként összegyűjtöttük azokat a HP laptopokat amelyek ideálisak iskolai feladatok elvégzésére is!

Nagyon nem mindegy, hogy milyen tanulmányokat folytatunk, középiskolában vagy felsőoktatásban tanulunk, mivel teljesen más követelményekkel és igényekkel jelentkezhet a két oktatási szint.

A középiskolában egyszerűbb feladatokat például prezentációkat, fogalmazásokat és informatikai feladatokat készítenek. Jó lenne ha számítógépes játékok futtatására, filmnézésre és gyors internetezésre is alkalmas lenne az új laptopot, továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy így nem kell az egész családnak egy számítógépen osztozkodnia, ami több testvér esetén igen küzdelmes lehet.

A főiskolán, egyetemen (és esetleg OKJ képzéseken) már magasabb igények is felmerülhetnek a tanulmányi szaktól és érdeklődési körtől függően. A felsőoktatásban tanulók már programozással, videószerkesztéssel, grafikai programokkal és hasonló komolyabb feladatokkal találják szemben magukat, nem is szólva azokról a játékokról, ahol jelentősen számít a laptop teljesítménye. A játékok speciális erőforrásigényéről érdemes előre tájékozódni az adott játék honlapján, hogy ne érjen csalódás.

Iskolakezdési akciónk keretén belül minden laptop mellé AJÁNDÉK 3 HÓNAPOS PANDA INTERNET SECURITY-T adunk, mely ha elnyeri tetszésedet, nagyon kedvezményes áron tudod 1 évre kibővíteni a licencedet! Védd meg személyes adataid, pénzed az egyik legjobb internetbiztonsági szoftverrel.

Panda Internet Security ajandekba

Minden laptop mellé ajándék pixelhiba biztosítás és az ingyenes házhozszállítás is jár!

Lenti termékeink ideálisak iskolai használatra, ha szeretnéd őket megnézni élőben is, gyere be üzletünkbe hétköznap 10-18 óra között! ツ

Usanotebook-14-napos-pénzvisszafizetési-garancia

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben