Barion Pixel

Barion online bankkártyás fizetés

Az USAnotebook webáruházában mostantól elérhető az egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés.

Webáruházunk részére a Barion Payment Zrt. szolgáltató biztosítja a biztonságos és kényelmes kártyaelfogadás lehetőségét.

Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. A fizetési mód használata roppant egyszerű, mindössze 2 gyors lépésből áll, ami teljesen ingyenes/díjmentes.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetési oldalára, amin keresztül a befizetés történik, így az USAnotebook az Ön folyószámla- és bankkártyaadatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről.

Az itt megadott bankkártyaadatait (bankkártyaszám, lejárati idő, CVC kód (a kártya hátlapján lévő 3 jegyű szám)), rendelési e-mail címét egy titkosított csatornán keresztül, nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon kezelik. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolna kártyával.

Miért jó ez Önnek?

 • Díjmentes fizetési lehetőség
 • Gyorsan, egyszerűen fizethet bárhonnan, bármikor
 • Csak akkor kell fizetnie, ha a terméket valóban szállítani tudjuk, nem zároljuk azonnal a számlájáról az összeget!
  Ennél a fizetési módnál csak egy későbbi levélben kapja meg azt a linket, ahol fizetni tud, csakis akkor, amikor a termék elérhetőségét ellenőriztük!

Online-fizetés-usanotebook

Az online fizetés menete

 1. Tegye kosárba a kívánt termékeket, majd a pénztár gombra kattintva adja fel rendelését weboldalunkon.
 2. A fizetési módok közül válassza ki az Online bankkártyás fizetési módot.
 3. Ezután e-mail-ben elküldjük azt a linket, amin keresztül a Barion által biztosított, titkosított felületen online ki tudja egyenlíteni az adott összeget.
 4. A kártyaadatok megadását követően (kártyaszám, lejárati dátum, CVC kód) a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 5. A fizetést követően Ön visszatér az USAnotebook oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. (Sikeres vagy sikertelen)
 6. Amennyiben sikeres volt, ügyfélszolgálatunk egyezteti Önnel a termék várható beérkezési-, szállítási idejét.

Online bankkártyával történő fizetés esetén csak sikeres tranzakciót követően tudjuk a foglalt árut átadni.

Cégünk a 2000-es évek eleje óta résztvevője az IT piacnak, több mint 100.000 elégedett ügyfelet szolgáltunk már ki. A legnagyobb érték számunkra, ha Ön megbízik bennünk, és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük, ezért fokozottan figyelünk ügyfeleink adatainak biztonságára, és szolgáltató partnereinket is ennek megfelelően választjuk ki.

Ma már az internetes bankkártyás fizetés teljesen biztonságos, nem kockázatosabb, mint egy áruházban bankkártyával vásárolni. Adatait akkor tudják illetéktelenek megszerezni, ha ismeretlen, gyanús oldalon adja meg őket, ezért kérjük mindig csak biztonságos, kipróbált, megbízható felületeken indítson online fizetést, így biztosított hogy a fizetéssel kapcsolatos összes adatot, információt, tranzakciót kizárólag a bankkártyát kibocsátó bank tudja visszafejteni és kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetését jóváírja nekünk.

A Barion szervereit 2048 bites TLS titkosítás védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Gyakori kérdések:

 • Kártyaszám: Az Ön bankkártyájának előlapján nyomtatással szereplő, általában 16 jegyű szám. A kártya számát folyama­tosan gépelje be, a fizetőfelület automatikusan elvégzi a kártyaszám tagolását. Amennyiben a kártyaszám beadására kialakított mezô hosszabb, mint az Ön kártyájának száma, a kitöltetlen helyet hagyja üresen.
 • Lejárati dátum: Az Ön bankkártyájának előlapján nyomtatással szereplő, hónap/év formátumú szám.
 • Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye vagy csak egy háromjegyû szám (CVC, CVC2, CVV). Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Sikeres vásárlást kívánunk Önnek!

 

Kiemelt ajánlataink

  TörlésKijelöltek összehasonlítása
  Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
  Rendben