Toshiba

A Toshiba Corporation egy japán multinacionális vállalat,székhelye Tokió. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bátran ajánljuk a Toshiba számítástechnikai eszközeit. Webáruházunkban a TOSHIBA laptop család teljes termékpalettája megtalálható, ezek mellett a különféle tabletek, szervereket, perifériák, laptop táskák, gyári Toshniba laptop töltők és akkumulátorok, egerek, billentyűzetek és egyéb TOSHIBA termékek. Intellingens szűrőnk segítségével biztosan megtalálja webshopunkban amit keres! Bővebben: http://www.toshiba.hu/

Toshiba laptop

Vásároljon most Toshiba Satellite, Quosmio vagy Kira laptopot, és AJÁNDÉKBA megkapja hozzá az alábbi szolgáltatásokat: 

  • 3 év nemzetközi garancia: „Hiszünk a laptopjaink minőségében. Hogy ezt bizonyítsuk, a standard garanciát három évre kiterjesztjük, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk vásárlóinknak”

  • 1 év garancia baleseti kár esetén: „Leejtette a laptopját, vagy ráöntötte a kávét és működésképtelen lett? Ne izguljon, mi megjavítjuk vagy kicseréljük laptopját – ingyen”

  • 1 év garancia lopás esetén:  „Ha a gépét ellopták, egy ugyanolyan vagy hasonló modellt biztosítunk helyette. Eggyel kevesebb dolog, amiért aggódnia kell”

  • 1 év adat helyreállítási garancia: „Ha merevlemeze meghibásodik, kicseréljük azt, és mindent megteszünk, hogy adatait visszanyerjük, és visszaadjuk azokat egy külső meghajtón”

  • 1 évre szóló McAfee LifeSafe védelem: "Megóvjuk adatai- és személyes biztonságát, valamint megvédjük laptopját és más eszközeit a rosszindulatú-, kém- és kéretlen programoktól, ráadásként pedig spamszűrést és szülői felügyeletet biztosítunk a "minden az egyben" szolgáltatással."

Toshiba-garancia-lehetőségek_5-érv_1

További részletekért és a regisztráció menetérét kattintson ide!

Toshiba laptop kínálatunk

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben