Barion Pixel

Asus VivoBook laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Gyártói garancia

Termék gyártója: AsusAsus gépcsaládok: VivoBook

Az Asus VivoBook családja ideális választás általános, otthoni, irodai és multimédiás felhasználásra is, sőt a VivoBook több laptopja is specializálódott belépő vagy már magasabb szintű gamer funciókra. Kiváló ár/érték arányuk miatt például a VivoBook s14 és s15 rendkívül nagy népszerűségnek örvend az utóbbi időben, amik már dizájn terén is a drága laptopokhoz méltó formatervvel és edge to edge vékony kávás kijelzővel rendelkeznek.

 
1 2 3
 
Összesen 57 db
1 2 3
 
Összesen 57 db

Az Asus gyártó Vivobook családja alapvetően a multimédiás laptopok mezőnyét erősíti, továbbá olyan képességekkel rendelkezik, amik kiemelik a többi multimédiás készülékek közül.

A Vivobook kategóriájába több belépő szintű gamer és irodai laptop is tartozik, ezért lényegében nem lehet egy bizonyos szegmensre szűkíteni a felhasználóit.

Az Asus VivoBook igazodik a felhasználók "sokszínűségéhez", ezért termékei több felhasználói funkcióval, színnel, mérettel és processzorral jelentkeznek. Színei mindig megmaradnak a konzervatívabb stílust képviselő skálán ellentétben a ZenBook családjától, ahol több teret kap a külső és a környezetből való kiemelkedés.

Asus-vivobook-laptop-notebook-usanotebook

Több méretben kaphatóak a VivoBook laptopok, de túlnyomórészt az általános 15,6”-os nagyság található meg. Kivételt képez az Asus VivoBook Flip TP201SA TP201SA-FV0019T laptop, ami 11,6”-os kijelzővel rendelkezik, és a 14,1”-os VivoBook E-sorozat.
Processzorát tekintve Core i3-astól kezdve az i5, i7, Celeron Dual Core és Celeron Quad Core processzoron át egészen a Pentium Quad Core-ig megtalálhatók a kínálatban.

Az Asus készülékekhez hasonlóan a VivoBook is rendelkezik a különleges IceCool technológiával, ami a laptop hűtését biztosítja, és ASUS Eye Care technológiával, ami megvédi a szemet, mivel csökkenti a LED-panel kék fényét, ami makuladegenerációt és retinaproblémákat okozhat.

A VivoBookon belül szót érdemel az ASUS VivoBook E-sorozata (E403), ami kisebb mérete miatt alkalmasabb a mobilitásra, amihez hozzájárul 17,9 mm-es magassága és 1,5 kg-os tömege is. Külső eleganciáját meghatározza a csiszolt alumínium borítása, ami „gleccser” szürke színben pompázik. Hordozhatóságát optimalizálja az is, hogy akkumulátora akár 14 órás üzemidővel rendelkezik, így repülőgépen, várótermekben, a szabadban vagy szinte bárhol lehet használni.

A VivoBook második csoportját alkotják a VivoBook Max termékek, amik kiemelkedő multimédiás élményt nyújtanak, valamint 6. generációs Intel Core processzorral, NVIDIA GeForce grafikus kártyával rendelkeznek. Az ASUS VivoBook harmadik csoportja az X sorozat, ami a legújabb, 7. generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce GT 940 grafikus kártyával jelent meg. Az előre telepített Windows 10 verzióval az X sorozat tagjai ideális társat jelentenek a mindennapi számítástechnikai és szórakozással kapcsolatos feladatok végzésekor. Az Asus VivoBook X sorozatának laptopjaiba akár 700 töltési ciklust lehetővé tevő lítium-polimer akkumulátort szereltek - ez a hagyományos Li-ion hengeres akkumulátorok élettartamának 2,5-szörösét jelenti. Emellett, a lítium-polimer akkumulátorok több száz töltési ciklus után is megőrzik eredeti töltési kapacitásuk akár 80%-át, így nem kell aggódnod a csökkenő akkumulátor-teljesítmény miatt.

Asus laptopok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőnk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok az Asus laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak! Azonnal szüksége van új Asus VivoBook készülékére? Állítsa be az "azonnal átvehető" szűrést, ezzel a raktáron lévő Asus VivoBook notebookok közük válogathat! Magyarországon díjmentesen szállítjuk ki, akár már másnapra! További információt a gyártó oldalán https://www.asus.com/hu/Laptops/VivoBook-Series-Products/ érhet el.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben