Barion Pixel

Huawei

Huawei Technologies Co. Ltd.  a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai vállalata az ICT egy globális vezető szállítója, a legnagyobb kínai magánvállalat, a Fortune Global 500-as listáján a 70. legnagyobb cég a világon. Több, mint 170,000 alkalmazottal 4 főbb üzleti tevékenyságük közé tartozik a távközlési szolgáltatás, vállalati és kormányzati üzletág, felhőszolgáltatások, vágfelhasználók. A világ 50 vezető telekommunikációs szolgáltatói közül a 45. helyen szerepel és a föld egyharmadának a lakosságát szolgálják ki. 

A Huaweit 1987-ben Zsen Cseng, egykori katonatiszt alapította, ahol az első eredményeket az 1992-ben bemutatott saját fejlesztésű C&C08 digitális telefonkapcsolóval érte el, ami a legnagyobb kapacitású telefon kapcsolónak számított kínában. Ezt követően 2005-ben már a külföldi megrendelések száma meghaladta a cég belföldi forgalmát és még ebben az évben meg létre is hozta a cég Magyarországi leányvállalatát.

A Huawei C&C08 digitális telefonkapcsoló

A kétezres évek elején a Huawei Technologies leányvállalataként megszületett a Huawei Device részleg, mellyel a gyártó késöbb belépett az okostelefonok világába és jelenleg stabilan tartja magát biztos helyen a top 3 telefongyártó között.

A Huawei 2012-ben kezdett el felső kategóriás okostelefonokat gyártani, 2013-ban pedig bemutatta a P6 szériát is, ami a cég egyik legnépszerűbb telefonja lett. Sőt 2016-ban a P9 volt a legnépszerűbb Huawei telefon, aminek az volt a különlegessége, hogy a Német Leicaval közössen készítették el a telefon kameráját. 

A nagy sikereken felbuzdulva a Huawei ma már laptopokat, okos karkötőket és mindenféle okos kütyüt gyárt, amiket a közönség egyre nagyobb örömmel fogad.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben