Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Huawei

Huawei Technologies Co. Ltd.  a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai vállalata az ICT egy globális vezető szállítója, a legnagyobb kínai magánvállalat, a Fortune Global 500-as listáján a 70. legnagyobb cég a világon. Több, mint 170,000 alkalmazottal 4 főbb üzleti tevékenyságük közé tartozik a távközlési szolgáltatás, vállalati és kormányzati üzletág, felhőszolgáltatások, vágfelhasználók. A világ 50 vezető telekommunikációs szolgáltatói közül a 45. helyen szerepel és a föld egyharmadának a lakosságát szolgálják ki. 

A Huaweit 1987-ben Zsen Cseng, egykori katonatiszt alapította, ahol az első eredményeket az 1992-ben bemutatott saját fejlesztésű C&C08 digitális telefonkapcsolóval érte el, ami a legnagyobb kapacitású telefon kapcsolónak számított kínában. Ezt követően 2005-ben már a külföldi megrendelések száma meghaladta a cég belföldi forgalmát és még ebben az évben meg létre is hozta a cég Magyarországi leányvállalatát.

A Huawei C&C08 digitális telefonkapcsoló

A kétezres évek elején a Huawei Technologies leányvállalataként megszületett a Huawei Device részleg, mellyel a gyártó késöbb belépett az okostelefonok világába és jelenleg stabilan tartja magát biztos helyen a top 3 telefongyártó között.

A Huawei 2012-ben kezdett el felső kategóriás okostelefonokat gyártani, 2013-ban pedig bemutatta a P6 szériát is, ami a cég egyik legnépszerűbb telefonja lett. Sőt 2016-ban a P9 volt a legnépszerűbb Huawei telefon, aminek az volt a különlegessége, hogy a Német Leicaval közössen készítették el a telefon kameráját. 

A nagy sikereken felbuzdulva a Huawei ma már laptopokat, okos karkötőket és mindenféle okos kütyüt gyárt, amiket a közönség egyre nagyobb örömmel fogad.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása