Asus

Az ASUS a világ egyik legnagyobb fogyasztói noteszgép-gyártójának egyike, és a cég készíti a világ legjobban fogyó, legtöbb díjat elnyert alaplapjait is. A tajvani cég 1989 óta ezt letisztult és kalandos szellemet testesíti meg, így minden egyes új termékével egyre magasabbra és magasabbra száll. Talán kevesen tudják, de az ASUS név, a görög mitológia bölcsességet és tudást szimbolizáló szárnyas lónak, Pegazusnak a nevéből származik.

Asus-gyártó

Az ASUS régóta élen jár ebben a növekedésben, mostanra az IT piaca vezető technológiai cége, amely több mint 12500 embert alkalmaz szerte a világon. Webáruházunkban az alábbi ASUS termékeket kínáljuk:laptop, notebook, asztali számítógépek, all in one eszközök notesz- és táblagépek, PC-alkatrészeket, perifériákat, laptop töltőket, laptop akkumulátorokat, dokkolókat.

Asus-választék-usanotebook

Az ASUS termékei 2013-ben 4,256 nemzetközi díjat és elismerést nyertek el – ez több mint napi 11, minden áldott nap.

Bővebben: http://www.asus.com/hu/

Asus laptop

Az ASUS laptopokat a mindennapi többfeladatos működéshez és szórakoztatáshoz tervezték, könnyen felismerhető a mára már védjegyévé vált, körös, szálcsiszolt felületével és texturált tenyértámaszaival. Ez a kifinomultság eleganciával fűszerezi a mindennapok számítógéphasználatát. Az ASUS X sorozatú laptopokhoz ingyenesen jár az ASUS WebStorage, ami garantálja az adatok és fájlok elérését minden olyan eszközön, amelyik kapcsolódni tud az internethez. Ennek segítségével Asus laptopján keresztül bármikor megoszthatja fényképeit és videóit barátaival és családtagjaival.

Asus-laptopok-az-usanotebooknal

Az Asus bizalom programról részletesebben ide kattintva tájékozódhat.

Asus laptopok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőnk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok az Asus laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

További információt a gyártó oldalán www.asus.hu érhet el.

Asus laptop kínálatunk

Asus monitor

Az ASUS monitorok elegáns, precíziós kialakításúak, így akár munkára, akár szórakozásra használná, kényeztetni fogja szemeit. Webáruházunkban több ASUS monitor típusból választhat, legyen szó akár teljes szélességű, perem nélküli, 178 fokos ultraszéles betekintési szögű, AH-IPS A+ technológiára épülő modellekről. A legtöbb ASUS monitor ergonómikus, sőt díjnyertes monitorokkal is rendelkezik. ASUS palettánkban akár 4K felbontású monitorok is megtalálhatóak, mint például a professzionális 31,5 hüvelykes 4K-s UHD monitor 3840x2160-as felbontással.

Asus-monitor-usanotebookA baloldali intelligens szűrünk segítségével igényei szerint állíthatja be ASUS monitorjának specifikáicóit pl. kijelező méret,  felbontás, csatlakoztathóság, garancia stb., így biztosan olyat fog választani, ami a legideálisabb az Ön számára.

Asus monitor kínálatunk

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben