Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Egyedi akciók DIGI előfizetőknek

Üdvözöljük! Sikeresen azonosítottuk!
Üdvözöljük az USAnotebook.hu oldalán! DIGI előfizetőként számos laptopunkat valódi árkedvezménnyel vásárolhatja meg, melyekhez 5000 Ft értékű hasznos ajándékot is választhat! A DIGI előfizetőknek járó VIP árakat csak azonosítás után tudja megtekinteni és igénybe venni, ehhez:
  • DIGI-nél élő szerződéssel kell rendelkeznie (akár telefon, internet vagy televízió)
  • DIGI előfizetői számláit határidőre befizette, nincs késedelmes számlája

Csatlakozzon Ön is az elégedett Digi vásárlói közösséghez! Az egyedi ajánlatok megtekintéséhez kérjük adja meg az alábbi adatokat:

E-mail cím:
DIGI előfizetői szerződésszám:
Az itt megadott adatok kizárólag az ügyfél azonosításához szükségesek, az adatok közvetlenül a DIGI Kft. rendszerében tárolt adatokkal kerülnek összevetésre, az adatokat a DIGI Kft. a USN Trade Hungary Kft. (az USAnotebook.hu tulajdonosa) részére semmilyen formában nem adja át.
Azonosítás folyamatban, kis türelmet kérünk.
Feldolgozás folyamatban
TörlésKijelöltek összehasonlítása