Lenovo

A Lenovo Group Limited a világ egyik vezető személyi számítógép gyártója. A nevük a „Le” (a Legendből) és a ,,Novo” (új) szóösszevonásából jött létre. A vállalatot 1984-ben alapította egy 11 tervezőmérnökből álló csapat Peking-ben, majd 2005-ben a Lenovo megvette az IBM PC divízióját. Cégközpontjaik az amerikai Észak-Karolina állambeli Morrisville, és a kínai Peking és Szingapúr. A Lenovo előremutató tervezését már több mint 100 nemzetközi díjjal ismerték el. Webáruházunkban széles kínálatot biztosítunk Lenovo asztali számítógépeken és laptopokon kívül, tableteket, All in One Pc-ket, okostelefonokat, monitorokat, laptop memóriákat, Lenovo gyári töltőket, akkumulátorokat, dokkolókat, szervereket találhat. Az Usanotebook az elmúlt évek során kiemelt Lenovo partner lett, így egyedi konfigurációs laptopokat és számítógépek beszerzését is teljesíteni tudjuk.

Usanotebook-LENOVO-LOGO

Lenovo laptop

Lenovo laptop kínálatunk széles felhasználási területre terjed ki, legyen szó masszív kialakítású notebookról, akár többmódú üzleti ultrabookokon át, a vékony és könnyű kettős üzemmódú Lenovo laptopokon keresztül. Lenovo termékpalettánkon megtalálhatja a belépőszintű ultrahordozható számítógépeken felül a hibrid szórakoztató ultrabookokat is. Intelligens szűrönk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok a Lenovo laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

Lenovo laptop kínálatunk

Lenovo okostelefon

Webáruházunkban széles kínálatot talál Lenovo okostelefonokból, melyek igazán népszerűek vásárlóink körében. A Lenovo okostelefonok a piacon egyedülállóan trendi színekben és formákban érhetőek el, így aki különlegesebb telefonra vágyik, annak kitűnő választás. Nagyteljesítményű, többmagos processzorral, Full HD kijelzővel, akár 13 megapixleles kamerával rendelkező modellek érhetőek el a Lenovo okostelefon kínálatában. Akár a legjobb fényképezési élményre vágyik, akár a leghosszabb beszélgetési idővel rendelkező készüléket keresi, a Lenovo okostelefonjával megtalálhatja számításait.  Felejtse el régi kameráját és használja inkább a kategóriájában vezető pozíciót szerzett, maximális teljesítményt nyújtó és professzionális fényképészeti tulajdonságokkal rendelkező Lenovo okostelefonokat.

Lenovo-Okostelefon-usanotebook

Lenovo okostelefon kínálatunk

Lenovo monitor

A Lenovo monitorjai ideális kiegészítői nem csak a Lenovo brand PC-knek, mivel kiváló képminőséget, színhűséget, kontrasztarányt és univerzális állíthatóságot (több irányú elforgatás, állítható döntési szög, magasság-beállítás) biztosít felhasználói számára. A baloldali intelligens szűrünk segítségével igényei szerint állíthatja be Lenovo monitorjának specifikáicóit pl. kijelező méret,  felbontás, csatlakoztathóság, garancia stb., így biztosan olyat fog választani, ami a legideálisabb az Ön számára.

Lenovo monitor kínálatunk

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben