Barion Pixel

Samsonite

Az ország egyik legnagyobb Samsonite laptop- és tablet táska kínálatával rendelkezünk, így biztosan megtalálja nálunk elegáns és praktikus notebook kiegészítőjét. Mindennapjaink állandó társává váltak a laptopok, így érdemes olyan táskát választanunk, amivel megvédjük eszközeink felületét és megkönnyítjük mindennapjainkat.

110 YEARS OF INNOVATION

A Samsonite mindig is ügyelt arra, hogy könnyű és praktikus dolgokkal kápráztassa el vásárlóit, így belső kialakításnál figyeltek arra, hogy telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártyák is kapjanak külön zsebeket.  Az igényes hölgyek számára került a Samsonite márka választékába az elegáns, fiatalos, divatos laptop táska, így mindenki megtalálja a személyiségéhez igazán illő darabot! Klasszikus dizájnú, üzleti kollekciós laptoptáskák között gyakran fellelhetőek a bőrrel kombinált, vagy bőrrel készült aktatáskák, melyek nem csak a férfiak számára tökéletes választás.

Bővebben a Samsonite gyártó oldalán olvashat.

Samsonite laptop táska, védőtok

Samsonite mindig is ügyelt arra, hogy könnyű, praktikus, minőségi táskákkal, tokokkal kápráztassa el vásárlóit!

Belső kialakításnál különsen figyeltek a mindennapi használhathoz elengedhetelen dolgokra, mint a telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártya tartó, töltők is kapjanak külön zsebeket.

Samsonite kínálatunkban extra könnyű laptop és netbook táskákat találhat, divatos, mindennapi dizájnnal. Üzletünkben a praktikus szérián felül - amiben szinte minden laptop mérethez talál megfelelő táskát - igazán különlegeseket, a legjobban berendezett és felszerelt aktatáskái is meg találhatóak. Szűrjön azonnal elérhető gombunkkal, amit rögtön meg is nézhet Váci úti üzletünkben. Amennyiben nem talál készleten olyat, ami a legjobban tetszik, semmi probléma, a Samsonite angliai raktárából 1-2 héten belül meg tudjuk rendelni. A vásárlás menete ugyanolyan egyszerű, mint a raktári termékeinknél, nem terheli egyéb szállítási költség, csak nem tudjuk már másnapra, csak 1-2 héten belülre visszaigazolni a rendelést.

Samsonite-táska-kollekció_usanotebook_2Samsonite kollekció tervezői kitűnően találták el a hangsúlyt a sokoldalúság és a kellemes könnyedség között. A legújabb típusok újszerűsége az eltávolítható és a táskába bárhova visszahelyezhető zsebekben nyílvánul meg elsősorban. A Samsonite S-Teem táskái tökéletesen összeegyeztethetők mind a klasszikus, mind pedig a modern stílussal. Amennyiben egy innovatív és stílusos táskára van szüksége rendkívüli kompetenciákkal, nézzen szét webáruházunkban vagy jöjjön be üzletünkbe.

Samsonite laptop táska, védőtok kínálatunk

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben