Samsonite

Az ország egyik legnagyobb Samsonite laptop- és tablet táska kínálatával rendelkezünk, így biztosan megtalálja nálunk elegáns és praktikus notebook kiegészítőjét. Mindennapjaink állandó társává váltak a laptopok, így érdemes olyan táskát választanunk, amivel megvédjük eszközeink felületét és megkönnyítjük mindennapjainkat.

Samsonite-táskakollekció_1

A Samsonite mindig is ügyelt arra, hogy könnyű és praktikus dolgokkal kápráztassa el vásárlóit, így belső kialakításnál figyeltek arra, hogy telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártyák is kapjanak külön zsebeket.  Az igényes hölgyek számára került a Samsonite márka választékába az elegáns, fiatalos, divatos laptop táska, így mindenki megtalálja a személyiségéhez igazán illő darabot! Klasszikus dizájnú, üzleti kollekciós laptoptáskák között gyakran fellelhetőek a bőrrel kombinált, vagy bőrrel készült aktatáskák, melyek nem csak a férfiak számára tökéletes választás.

Bővebben a Samsonite gyártó oldalán olvashat.

Samsonite laptop táska, védőtok

Samsonite mindig is ügyelt arra, hogy könnyű és praktikus dolgokkal kápráztassa el vásárlóit, így belső kialakításnál figyeltek arra, hogy telefontartók, toll és ceruzatartók, névjegykártyák is kapjanak külön zsebeket. Samsonite kínálatunkban extra könnyű laptop és netbook táskákat találhat, divatos, mindennapi dizájnnal. Üzletünkben a praktikus szérián felül - amiben szinte minden laptop mérethez talál megfelelő táskát - a Samsonite valaha tervezett legjobban berendezett és felszerelt aktatáskái is meg találhatóak.

Samsonite-táska-kollekció_usanotebook_2 E kollekció tervezői kitűnően találták el a hangsúlyt a sokoldalúság és a kellemes könnyedség között. Újszerűsége az eltávolítható, és a táskába bárhova visszahelyezhető zsebekben nyílvánul meg elsősorban. A Samsonite S-Teem táskái tökéletesen összeegyeztethetők mind a klasszikus, mind pedig a modern stílussal. Amennyiben egy innovatív és stílusos táskára van szüksége rendkívüli kompetenciákkal, nézzen szét webáruházunkban vagy jöjjön be üzletünkbe.

Samsonite laptop táska, védőtok kínálatunk

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben