Barion Pixel

Acer Extensa laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Gyártói garancia

Termék gyártója: AcerAcer gépcsaládok: Extensa

Az Acer Extensa laptopok megbízható és megfizethető megoldást kínálnak azoknak, akiknek elsődleges szempont a funkcionalitás és a költséghatékonyság. Ezek a gépek kiváló teljesítménnyel és tartóssággal rendelkeznek, így ideálisak mindennapi munkavégzéshez, internetezéshez és szórakozáshoz. Az Extensa sorozat jellemzője a kényelmes billentyűzet és a nagyobb kijelző, amely optimális vizuális élményt nyújt.

Mindamellett, hogy ezt a laptopcsaládot üzleti és otthoni felhasználásra is szánták, mi mégis elsősorban munkavégzésre ajánljuk, mert véleményünk szerint ez egy megfizethető laptop a mindennapi számítástechnikai feladatokhoz.

 

1
 
Összesen 1 db
1
 
Összesen 1 db

Kinek melyik Extensa típust ajánljuk?

Acer-Extensa-laptop-család-2023

Acer Extensa 15 (EX215):
Az Acer Extensa 15 belépőszintű laptopokat általában a szélesebb körű felhasználóknak ajánljuk, akiknek szükségük van egy megbízható és sokoldalú laptopra. Az Extensa 15 modellek 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, ami ideális méretűvé teszi őket a produktív munkavégzéshez és az otthoni feladatokhoz. Ezek a laptopok közepes konfigurációkkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek az irodai munkához, az internetezéshez, valamint a multimédiás tartalmak megtekintéséhez.

Acer Extensa 14 (EX214):
Az Acer Extensa 14 laptopokat főként azoknak az üzleti felhasználóknak ajánljuk, akiknek fontos a hordozhatóság és az ár-érték arány. Az Extensa 14 modellek kompaktabb kialakítással rendelkeznek és könnyebbek, így ideálisak az üzleti utazásokhoz és az aktív életmódhoz. Ezek a laptopok általában közép- és alsó kategóriás processzorokkal rendelkeznek, ami megfelel a mindennapos irodai feladatok elvégzéséhez és a hordozható munkaállomásokhoz.

Acer Extensa 7 (EX715):
Az Acer Extensa 7 laptopokat általában a vállalati felhasználóknak és a professzionális munkavégzéshez ajánljuk. Az Extensa 7 modellek erősebb konfigurációkkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a nagyobb igényű üzleti feladatok elvégzéséhez, mint például a szoftverfejlesztés, a grafikai tervezés és a multimédiás szerkesztés. Ezek a laptopok a megbízható és tartós kialakításukkal célul tűzik ki maguknak a professzionális környezetben való használatot.   

Az Acer Extensa magában foglal egy M-DISC™ kész meghajtót , ami hosszú éveken át megőrzi értékes adatait M-DISC™ adathordozókon tárolva. A házidolgozatot író tanulók, a családi fényképeket vagy pénzügyi dokumentumokat őrző szülők, és mindenki, aki pótolhatatlan fájlokkal rendelkezik, nyugodt lehet, hiszen személyes adatai és értékes emlékei biztonságban vannak.

Amikor Acer Extensa laptopot választasz, fontos figyelembe venni az egyéni igényeidet és felhasználási területedet, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. A specifikációk és funkciók közötti különbségek miatt mindig érdemes alaposan megvizsgálni a különböző Extensa modelleket vásárlás előtt.

Kérdezd bátran szakértő kollégáinkat, örömmel segítenek a számodra legideálisabb gép megtalálásában!

Acer Extensa laptopok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőnk segítségével állítsd be kritériumaid, így csak azok az Acer laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak! További információt a gyártó oldalán www.acer.hu érhetsz el.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben