Barion Pixel

Acer TravelMate laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Gyártói garancia

Termék gyártója: AcerAcer gépcsaládok: TravelMate

Az Acer TravelMate sorozat a professzionális felhasználók igényeit célozza meg, akik megbízható és biztonságos laptopot keresnek az üzleti tevékenységük támogatására. A TravelMate gépek erős teljesítménnyel és speciális biztonsági funkciókkal rendelkeznek, például ujjlenyomat-olvasóval és TPM chip-pel, hogy megóvják az érzékeny adatokat. A kiváló billentyűzet és a nagyobb akkumulátor-élettartam lehetővé teszi a hatékony munkavégzést hosszú időn keresztül, akár útközben vagy irodai környezetben.                                           

1
 
Összesen 8 db
1
 
Összesen 8 db

Az Acer üzleti felhasználásra készült Travelmate családja kiváló teljesítményt, nagyfokú kezelhetőséget nyújt és olyan biztonsági funkciók használatát teszi lehetővé, amelyekre egy üzleti laptop esetében szükség lehet.

Acer-TravelMate-laptop-csalad-2023

Ezek a laptopok a hatékonyságra, a biztonságra és a tartósságra összpontosítanak, hogy kielégítsék az üzleti felhasználók igényeit.

Acer TravelMate P2 (P2 series):

Az Acer TravelMate P2 laptopok erős munkaállomások, amelyek kiváló teljesítményt és biztonságot nyújtanak az üzleti felhasználóknak. Ezek a laptopok általában Intel Core processzorokkal és dedikált grafikus kártyákkal vannak felszerelve, hogy a felhasználók hatékonyan végezhessék a munkájukat. A TravelMate P2 laptopok funkciói közé tartozik a TPM (Trusted Platform Module) chip és az ujjlenyomat-olvasó is, amelyek segítenek megőrizni az adatok biztonságát.

Acer TravelMate P4 (P4 series):

Az Acer TravelMate P4 laptopok az üzleti szakemberek igényeire összpontosítanak. Ezek a laptopok strapabíró kialakítással rendelkeznek, ami ellenáll a mindennapos kopásnak és ütéseknek. A TravelMate P4 modellek általában magasabb konfigurációkkal rendelkeznek, mint a P2 sorozat, beleértve az erőteljes processzorokat, nagyobb mennyiségű RAM-ot és SSD-tárolókat. Az üzleti felhasználók számára a TravelMate P4 laptopok tökéletes megoldást jelenthetnek a hatékonyság és a mobilitás szempontjából.

Acer TravelMate X5 (X5 series):

Az Acer TravelMate X5 laptopok a vállalati utazók számára készültek, akik fontosnak tartják a hordozhatóságot. Ezek a laptopok rendkívül vékony és könnyű kialakítással rendelkeznek, hogy könnyen hordozhatóak legyenek az üzleti utazások során. A TravelMate X5 modellek általában az Intel Core i5 és i7 processzorokkal vannak felszerelve, és prémium anyagokat használnak a tartósság érdekében. Az üzleti utazók számára a TravelMate X5 laptopok praktikus és megbízható társak lehetnek.

Ha szeretnél még többet megtudni az Acer Travelmate családról, kattints a gyártó hivatalos oldalára.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben