Barion Pixel

Fujitsu LIFEBOOK laptop

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

Általános jellemzők

Processzor

Memória

Háttértár

Optikai meghajtó

Kijelző

Videókártya

Egyéb technikai paraméretek

Operációs rendszer

Gyártói garancia

Egyéb jellemzők

Termék gyártója: FujitsuFujitsu gépcsaládok: LIFEBOOK

A Fujitsu Lifebook kiváló választás üzleti környezetben dolgozó szakemberek és vezetők számára, akik értékelik a professzionális megjelenést és a megbízható teljesítményt az üzleti tevékenységük során. Akik sokoldalúan használják laptopjukat mindennapi feladataikhoz, a Lifebook sorozat kínál olyan konfigurációkat, amelyek kielégítik az általános felhasználói igényeket, beleértve az internetezést, a dokumentumkezelést és az online kommunikációt is.

 
1 2
 
Összesen 25 db
1 2
 
Összesen 25 db

LIFEBOOK U939X - thin laptop for business • Stactt Technical Solutions

A Lifebook laptopok rendelkeznek üzleti szintű biztonsági funkciókkal és ergonomikus kialakítással, amelyek megkönnyítik a hatékony munkavégzést. A könnyű hordozhatóság és a hosszú üzemidő lehetővé teszi az üzletemberek számára, hogy mobilok maradjanak és produktívak legyenek, akár tárgyalótermekben, akár útközben.

Azok számára, akik az irodai munka mellett az otthoni környezetben is produktívak szeretnének lenni, a Lifebook laptopok kínálnak egyensúlyt a hordozhatóság és a teljesítmény között. A magas minőségű kijelzők és a hatékony processzorok segítségével ezek a laptopok alkalmasak prezentációk létrehozására, videokonferenciákra és egyéb üzleti kommunikációs feladatokra.

A Lifebook laptopok elegáns és modern kialakításukkal nyújtanak magas szintű esztétikát. A könnyű súly, a vékony profil és a minőségi anyagok alkalmazása a felhasználóknak egy professzionális és stílusos megjelenést biztosítanak.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben