Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Western Digital

A Western Digital Corporation az elektronikai iparban vált híressé mint integrált áramköri gyártó és tárolótermék-vállalat. A Western Digitalt 1970. április 23-án alapította Alvin B. Phillips, a Motorola egyik alkalmazottja. 1971 júliusában kapta meg jelenlegi nevét és hamarosan bemutatta első termékét, a WD1402A Uartot. Manapság külső és belső háttértárjairól ismerhető.

Western Digital

Western Digital 500GB Caviar Blue SATA3 3.5

Webáruházunkban számos Western Digitál terméket kínálunk: belső SSD és HDD, ami asztali számítógépekkel és laptopokkal kompatibilis. A Western Digitál külső HDD eszközöket több méretben, színben és formában kínáljuk. A külső HDD tárolók kifejzetten azoknak tudjuk ajánlani, akik sok adatot tárolnak a gépükön vagy biztonsági mentésekre van szükségük.

Bővebb inrofmációkért látogasson el a Western Digitál gyártói honlapjára.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása